vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Festartiklar Ballonger Latexballonger Professional

Latexballonger Professional

Partykungen har dekorativa ballonger för såväl privata som offentliga tillställningar i alla storlekar. Här har vi samlat ett brett utbud av högkvalitativa latexballonger som är utvecklade för professionellt bruk.

Skillnaden mellan våra ”vanliga” ballonger och våra professionella ballonger är att de sistnämnda är snäppet större, lite rundare till formen och gjorda av ett extra stretchigt och hållbart latexmaterial som gör dem mer lättarbetade, vilket är en stor fördel om du ska blåsa upp och hantera hundratals ballonger i ett svep. Ballongerna kommer i en mängd olika nyanser – idealiska för att skapa vackra ballongbuketter, stora ballongbågar och eleganta dekorationer inför bröllop, dop och finare högtider. Välj mellan runda proffsballonger i guld, vitt, svart, rosa, lila, blått, turkost, limegrönt, mörkgrönt, mintgrönt, gult eller transparent utförande.

Proffsballongerna lämpar sig särskilt väl för festfixare, partydekoratörer, bröllopsarrangörer, eventorganisatörer och ballongkonstnärer av olika slag. Men självklart kan du även använda våra professionella ballonger på hemmaplan om du vill fixa riktigt snygga ballongdekorationer inför bemärkelsedagar, studentfester och andra speciella tillfällen.

Vi har även mixpaket med professionella modellballonger där du kan välja mellan ljusa pasteller eller solida grundfärger. Perfekta för att göra ballongfigurer, ord och annat kul. Utmärkta för clowner och underhållande ballongkreatörer som frekventerar barnkalas, tivolin, nöjesfält, marknader och liknande.
Läs mer
230 träffar