Hem
Festartiklar Ballonger Ballonggirlanger

Ballonggirlanger

Alla vet vad en ballong är och alla vet vad en girlang är, men vad är egentligen en ballonggirlang? Jo, det är faktiskt väldigt enkelt. Det är en girlang som består av ballonger. Vill du få till en riktigt häftig dekoration på kalaset så är en ballonggirlang ett superbra alternativ. En ballonggirlang är lite mer än bara några ballonger. Den syns, tar plats och sprider en härlig feststämning. En annan sak som är så bra med ballonggirlanger är att de finns i en mängd olika varianter. Här hos oss på Partykungen kan du hitta ballonggirlanger för alla möjliga kalas och fester. Vad ska du fira? Kanske en födelsedag, en studentexamen, ett bröllop eller en babyshower? Inga problem, vi har ballongerna!

En ballonggirlang kan, som sagt, se ut på många olika sätt. Den kan bestå av vanliga ballonger som knyts ihop till en girlang. Till en babyshower finns ballonggirlanger med rosa och blåa ballonger, till en bröllopsfest kan du välja vita och guldfärgade ballonger och till ett födelsedagskalas kan det passa bra med ballonger i alla möjliga färger. Det finns också ballonggirlanger som består av bokstavsballonger. Välj en ballonggirlang som stavar ut ordet "grattis" när bästa kompisen fyller år, en ballonggirlang med ordet "examen" till studentskivan och en ballonggirlang med "dad" när du ska överraska din pappa på fars dag.

Det ser ganska avancerat ut med en ballonggirlang och dina gäster kommer att bli mycket imponerade, men vad de inte vet är att det är busenkelt att fixa till en girlang med ballonger. Först blåser du upp alla ballonger, och då rekommenderar vi en ballongpump om det är väldigt många ballonger som ska blåsas upp. Har du någon gång blåst upp många ballonger på kort tid vet du att man kan bli helt yr i huvudet. Det vill vi så klart inte! När ballongerna är uppblåsta är det dags att knyta fast dem på ett snöre. Och sedan är det klart! Nu ska du bara bestämma var din snygga ballonggirlang ska hänga. Vill du skapa ett riktigt festligt kalasbord kan du hänga girlangen över det dukade bordet. Du kan också välja att hänga upp den på väggen. Det brukar fungera alldeles utmärkt att knyta fast den mellan två skruvar eller med hjälp av lite tejp. Ska ni ha festen ute kan du hänga upp ballonggirlangen mellan två grenar i ett träd eller på altanen.

Alla högtider och andra festliga tillfällen förtjänar fina ballonger och med en ballonggirlang tar du dekorationen till en helt ny nivå. Är du redo att beställa en ballonggirlang? Du kommer inte att ångra dig! Du får en prisvärd och festlig kalasdekoration – alltid med snabba leveranser. Det ska vara smidigt att pynta och göra fint inför en fest. Välkommen till Partykungen!
Läs mer