vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Festartiklar Ballonger Nyårsballonger

Nyårsballonger

“Happy New Year” med ABBA dånar ur högtalarna medan du springer runt och städar bort varenda dammkorn du kan hitta i huset, för ikväll är det nämligen dags för årets sista fest - NYÅRSAFTON!

När det är dags att fira in det nya året är det viktigt att göra det på rätt sätt. Och vad kan vara mer festligt än att dekorera med färgglada och glittrande ballonger? Hos oss hittar du ett fantastiskt utbud av nyårsballonger som kommer att göra din fest oförglömlig. Oavsett om du vill ha en ballongbåge i guld eller silver eller om du föredrar roliga folieballonger med texten "Happy New Year", har vi något som passar dig!

Gör en ballonghimmel i ditt vardagsrum!


En av de mest imponerande sätten att dekorera inför nyårsafton är att förvandla ditt vardagsrumstak till en magisk ballonghimmel. Välj guldiga eller silvriga takballongeroch släpp lös din kreativitet. Blås upp ballongerna och fäst dem i taket med hjälp av tejp eller ballongsnören. Var inte rädd för att använda olika storlekar och former för att skapa en varierad och intressant ballonghimmel. När dina gäster kliver in i rummet kommer de att bli överväldigade av den festliga atmosfären.

Ballonger runt middagsbordet


För att göra din nyårsmiddag extra festlig kan du använda ballonger som dekoration runt middagsbordet. Knyt fast en konfettiballong på varje stol för att addera en extra touch av glamour. När dina gäster sätter sig ner kommer de minst sagt bli överraskade och glada över den festliga stämningen. Du kan också använda ballonger som placeringskort genom att skriva namnen på gästerna på ballongerna. Detta kommer att ge en personlig touch till din middag och göra varje gäst känna sig speciell.

Fira in det nya året med en ballonggirlang!


En nyårsafton utan en ballonggirlang är som en fest utan musik. Så se till att du har en ballonggirlang med texten "Happy New Year" som dekoration. Detta kommer att sätta stämningen för kvällen och få alla att känna sig förväntansfulla inför det nya året. Du kan hänga ballonggirlangen över dörren eller längs med väggen för att skapa en färgglad och festlig entré till din fest. Komplettera gärna med några glittrande konfettiballonger för att verkligen fånga uppmärksamheten.

Varför inteaAnvänd ballongerna till nyårslekarna?


Ballonger är inte bara dekorationer, de kan även användas som aktiviteter under nyårsfesten. Varför inte ha en ballongpoppningstävling där gästerna tävlar om att poppa flest ballonger på kortast tid? Eller varför inte ha en ballongdans där gästerna dansar med ballonger mellan sig och inte får ballongerna att röra marken? Dessa aktiviteter kommer att skapa skratt och glädje och göra din fest ännu mer minnesvärd.

Billiga nyårsballonger för dig!


Vi på Partykungen vet att ballonger är en given partyhöjare oavsett vilken ålder man är. Därför har vi ett stort utbud av billiga nyårsballonger som passar alla budgetar. Vi tror att ingen ska behöva kompromissa på kvalitet eller feststämning bara för att priset är lågt. Så oavsett om du vill ha en enkel ballongbåge eller om du vill ha en imponerande ballonghimmel, har vi något för dig. Utforska vårt utbud av nyårsballonger och hitta de perfekta dekorationerna för din fest.

Hos Partykungen hittar du ett stort utbud av billiga nyårsballonger som passar alla plånböcker. Beställ idag och gör dig redo för en hejdundrandes nyårsfest!
Läs mer