Hem
Festartiklar Ballonger Nyårsballonger

Nyårsballonger

“Happy New Year” med ABBA dånar ur högtalarna medan du springer runt och städar bort varenda dammkorn du kan hitta i huset, för ikväll är det nämligen dags för årets sista fest - NYÅRSAFTON!

Nu är det hög tid att plocka fram din finaste kostym och den glittrigaste klänningen du äger, för det är nämligen dags att slå klackarna i taket! Du känner i hela kroppen att årets sista dag har börjat gro, men för att det ska bli en oförglömlig fest så krävs det såklart nyårsballonger till dekorationer! Och vad passar inte bättre än att pynta med en ballongbåge i guld eller silver? Hos oss hittar du billiga nyårsballonger som roliga folieballonger med texten “Happy New Year” på!

Vi på Partykungen vet att ballonger alltid är en given partyhöjare oavsett vilken ålder man är, och man kan ju använda dem till så mycket! Vad sägs om att förvandla hela vardagsrumstaket till en magisk ballonghimmel med hjälp av guldiga eller silvriga takballonger? Eller varför inte knyta fast en konfettiballong på varje stol runt middagsbordet, för att få en extra festlig stämning på nyårsmiddagen? Och vad vore egentligen en nyårsafton utan en ballonggirlang med texten “Happy New Year” som dekoration, det vill vi inte ens veta!

Kort och gott; se till att säkra upp med de festligaste nyårsballongerna inför det nya året så du kan vara säker på att det kommer bli en hejdundrandes fest!
Läs mer