vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Festartiklar Ballonger Sifferballonger

Sifferballonger

Är det något som vi på Partykungen älskar så är det fest, partyn och kalas! Inget är väl så förknippat med festliga tillställningar som just ballonger och vi har ett stort utbud av just sifferballonger för tillfällen då åren eller datumet är viktigt. Här hos oss hittar du sifferballonger i olika färger, mönster och stilar. Vissa är barnsliga, andra mer stilrena och ytterligare varianter är bara festliga och färgglada. Det är ju inte bara till barnkalaset som du kan ha sifferballonger utan även till personen som fyller 50 år, till företaget som firar tioårsjubileum eller till dig själv när du vill fira att du exempelvis varit rökfri i ett år eller att du har haft körkort i fem år. Allt går att fira! Våra snabba leveranser gör dessutom att du inte behöver planera tillställningen så långt i förväg.

Sifferballonger är ofta formade som siffror men de kan också vara runda eller avlånga och ha en tryckt siffra på sig. Beroende på produkt säljs de styckvis, i förpackningar med flera siffror eller som ett helt paket tillsammans med vanliga ballonger i olika former. Det kan bli riktigt effektfullt att uppvakta någon med ett knippe ballonger i olika modeller. Komponera gärna din bukett av ballonger i olika höjder så ser det riktigt proffsigt och lyxigt ut. Bukettens sifferballonger bör såklart vara i toppen och synas mest.

Fånga uppmärksamheten med sifferballonger – Börjar det att närma sig årsdagen för när din lilla affär slog upp portarna för första gången? Det måste du ju i så fall fira. Inget fångar uppmärksamheten så bra som sifferballonger vilka exempelvis kan knytas fast på en skylt och hängas utanför entrén. Vi slår vad om att du lockar fram nyfikenheten att besöka din verksamhet hos både nuvarande och nya kunder. Är du anställd så överraska chefen och dina jobbarkompisar när företaget firar ett visst antal år. Baka eller köp en tårta, de blir lika glada för vilket som, samt använd sifferballonger för att visa hur många år företaget fyller. Du kan nog dessutom förvänta dig en guldstjärna i kanten för detta fina initiativ.

Fira födelsedag med sifferballonger – Alla födelsedagar är så klart speciella men om det är en specifik födelsedag som föräldrar brukar minnas extra väl, är det ettårsdagen. Är du själv förälder till en blivande ettåring kan vi upplysa om att vi har många roliga, gulliga och färgglada sifferballonger till din telnings första födelsedagskalas. För att ballonger ska hålla sig uppe i luften krävs att de fylls med helium, dessutom slipper du bli utpumpad och blå i ansiktet om du använder en ballongpump. Dina krafter kan behövas på kalaset. Kommer födelsedagskalaset att gå i ett speciellt tema eller ha en viss färg ska du naturligtvis matcha med passande sifferballonger som kommer sätta guldkant på dekorationerna.

Fira med sifferballonger – Att fira med ballonger har vi människor gjort länge men den moderna ballongen uppfanns år 1824 av en Michael Faraday när han en dag experimenterade i ett laboratorium. De första kommersiella figurballongerna som sifferballonger, kom ut i handeln år 1912. Sedan dess har mycket hänt på fronten och vi är stolta över att föra vidare en så gammal och omtyckt tradition.
Läs mer