vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Folieballonger

Planerar du ett barnkalas, födelsedagsfest, studentfirande, förlovningsparty, baby shower eller dop? Alla tillställningar som dessa behöver dekorationer, och det finns ingenting som skapar en så festlig känsla som just ballonger. Här hittar du hela vårt utbud av folieballonger! Dessa glansiga, snygga modeller håller trycket länge och är dessutom lätta att fylla med sin självförslutande ventil. Vår samlade kategori med folieballonger har högt i tak – det finns absolut inga gränser för hur en folieballong kan se ut. Vi erbjuder varianter i form av siffror, bokstäver, djur, maträtter och massor av ballonger med specifika teman som passar perfekt för olika temafester.

Vi på Partykungen har en stark övertygelse att ballonger inte bara hör hemma på barnkalas, men vi erbjuder såklart en mängd olika folieballonger för just det ändamålet. Folieballonger och barn hör helt enkelt ihop, och särskilt kul blir det om du fyller upp dem med helium så att de svävar (ballongerna alltså, inte barnen). Våra folieballonger har en flygtid på hela 7 dagar med helium, men de kan såklart också fyllas med luft. Vi erbjuder enfärgade ballonger i form av stjärnor, hjärtan och runda bollar men även uttrycksfulla ballonger med särskilda teman. Om ditt barn vill ha kalas med till exempel djurtema kan du hitta kor, apor, zebror och söta pandor i vårt sortiment. Här finner du även bedårande enhörningsballonger för ett kalas med magiskt tema, eller varför inte fylla kalasrummet med ballonger som föreställer olika emojis? Med vårt enorma utbud av folieballonger kommer barnkalaset bli årets höjdpunkt för alla inblandade!

Folieballonger med siffror passar perfekt för jubileumsfiranden, födelsedagar och mycket annat. Skimrande siffror i roséguld eller någon härlig, färgglad kulör blir dessutom ett extra snyggt pynt i festlokalen som kan matchas med andra dekorationer. Vi erbjuder också folieballonger med bokstäver som kan forma namnet på dagens huvudperson i taket eller mot väggen. Ballongbokstäver passar lika bra för dop, födelsedagar, studentfester, bröllop och alla andra tillställningar där någon ska hyllas! Vi har givetvis en mängd andra ballonger som lämpar sig specifikt för olika typer av firanden. Studentballonger i form av svenska flaggan eller en champagneflaska, ballonger med härliga födelsedagshälsningar och massor av kreativa ballongskapelser för baby showers. Överraska din gravida kompis med ett rum fyllt av glansiga folieballonger i form av nappflaskor, regnbågar och hjärtan! Vi erbjuder även ballonger som du kan dekorera med till det trendiga gender reveal-partyt.

Partykungen älskar ballonger, därför erbjuder vi folieballonger för alla tillfällen. Oavsett om du är på jakt efter snygga dekorationer till kräftskivan, halloweenfesten, födelsedagsfesten eller bröllopet kan du räkna med att hitta de perfekta modellerna hos oss. Du får till och med möjlighet att designa din egen folieballong här på Partykungen – vi har flera snygga mallar som passar till olika firanden. Ladda upp ett foto i samband med att du lägger den här särskilda ballongen i kundkorgen så hjälper vi dig med designen!
Läs mer