Hem
Festartiklar Ballonger Enfärgade Ballonger

Enfärgade Ballonger

Blås upp stämningen med enfärgade ballonger. Klassiker är produkter som aldrig blir omoderna, ute eller går ur tiden. De passar alltid in och åldras med värdighet likt ett fint vin. Just ett sådant intryck ger Partykungens enfärgade ballonger som fungerar och kommer göra succé vid alla festliga tillfällen. Storpack ger ännu mer för pengarna! Även om vi gillar det klassiska tycker vi också om nyskapande och twister. Därför hittar du inte bara vanligt formade ballonger utan också stjärnor, hjärtan, kuber, avlånga varianter och till och med de med LED-ljus.

Ballonger, ballonger, ballonger! Vi kan inte tänka oss någon annan dekoration som är så förknippad med fest oavsett om det är 50-årsskiva eller 10-årskalas. Kan du? Det är superlätt att skapa ett färgtema genom att blåsa upp ett antal enfärgade ballonger som du dekorerar både ut- och insida med. För att de ska kunna lyfta från marken behöver du en ballongpump med helium vilket gör att du sparar dina lungor och orkar prata med gästerna på festen. Låt taket hindra dina enfärgade ballonger från att flyga iväg eller knyt fast dem i exempelvis en metallring. Vill du hellre mäta din lungkapacitet genom att blåsa upp ballongerna själv så varsågod. Varför inte anordna en tävling bland dina familjemedlemmar om vem som kan blåsa upp flest under en viss tid. Ska de enfärgade ballongerna pryda taket efter att ni har blåst upp dem behöver du grabba tag i en person med stor kalufs i vilken du gnuggar ballongerna i. Därefter kan de tryggt och nästan magiskt fastna i taket.

Kommer du ihåg när du var sju år gammal och skulle gå på ditt första skoldisco? Den pirriga känslan i magen och det svåra beslutet kring vilka kläder och vilken frisyr du skulle ha? Kanske var det ändå popcornen som lockade allra mest? Visst var det också den nedsläckta stämningen med häftiga lampor som gjorde minst halva grejen? Saker har hänt sedan dess men vi tror nog att dagens sjuåringar känner likadant pirr som vi gjorde. Ordna ett disco för dina barn, släck ner och låt coola LED-ballonger lysa upp dansgolvet! Blir också väldigt effektfullt på exempelvis ett halloweenparty eller i hemmet när du vill ordna lite mysstämning. Med i ballongförpackningen följer en ljusslinga med LED-lampor som du placerar inuti den enfärgade ballongen. Fyll helst inte LED-ballongerna med helium utan använd antingen en ballongpump med luft eller din egen mun.

Har du drömt om en storslagen bröllopsfest där ni som brudpar sitter under en vacker och maffig ballonggirlang? Nu kan den drömmen slå in! Ibland får vi in varianter som du kan knyta fast i varandra som gör det möjligt att skapa precis så långa rader av enfärgade ballonger du bara vill. Blanda specialballonger med vanliga enfärgade ballonger i olika storlekar, former och färger för att skapa något extra exceptionellt och en visuell fröjd för ögat. Brinner det i knutarna och du ska gifta dig inom en snar framtid? Ingen fara. Sitt lugnt i bröllopsbåten. Vi har snabba leveranser så du hinner blåsa upp alla enfärgade ballonger i tid.
Läs mer