vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Festartiklar Ballonger Ballongkombinationer

Ballongkombinationer

Fem myror är fler än fyra elefanter och flera färger på ballongerna är bättre än bara en. Därför har vi valt ut de populäraste färgerna och säljer dessa tillsammans i ett paket. Vi har massvis av olika kombinationer som du kan välja mellan, så allt du behöver göra är att välja vilka färger som uttrycker det du vill säga. Klicka sedan bara hem den kombination du är intresserad av!

Beroende på vilken färgkombination just du väljer säger den något om tillfället och kanske även om den som firas. Den mest klassiska kombinationen är så klart den med blå och gula ballonger. Den svenska färgkombon gör sig bra på kalaset såväl som vid midsommarfirandet och konfirmationen. Vår studentkombo är omåttligt populär då det är en kombination av blå och gula ballonger där det står ”Grattis till studenten” på.

Om det är ett födelsedagsbarn som ska firas kanske en kombination med favoritlagets färger skulle vara något? Se bara till att du inte tar fel och köper derbyrivalens färger! Det finns en kombination för varje tillfälle, det gäller bara att hitta rätt. Ta en titt på de färdiga kombinationerna som finns här på sidan för att hitta något som passar just din fest.
Läs mer