Djurballonger

Ska du bjuda på fest med havs- eller djungeltema, eller ordna födelsedagskalas för någon som älskar djur? Visst kan du försöka tråckla ihop egna djurliknande figurer av sådana där superlånga korvballonger som clownerna använder, men varför krångla när det finns mängder av dekorativa djurballonger i uppblåsningsklart format att välja mellan här på Partykungen? Både snyggare och smidigare!

Vi har såväl klassiska latexballonger med fina djurtryck som eleganta folieballonger i form av alla möjliga, och omöjliga, djur. Här hittar du allt från sagolika enhörningar, påfåglar, pingviner, sjöhästar, drakar, dinosaurier och gigantiska krokodiler till gulliga nallar, apor, grisar, kaniner, pandor, katter och hundar, liksom snitsiga varianter med coola lamor, flamingor, zebror, rävar, tigrar, hästar, kor, hajar och delfiner.

Här finns djurballonger i skepnad av fladdermöss och läskiga spindlar till Halloween, smakfulla fisk- och kräftballonger till kräftskivan och folieballonger i form av storkar med bebisar i knyte – bedårande på babyshowern eller dopet! Partykungen har även djuriskt snygga sifferballonger och sjungande djurballonger med söta katter på, samt läckert djurmönstrade folieballonger och pampiga ballongpelare med djurballonger på toppen.

Missa inte heller våra unika Petwalker-ballonger med ben som ”står och går” själva! Dessa häftiga djurballonger kommer som allt från flamingor och dinosaurier till drakar och sengångare – en given succé på barnkalaset!
Läs mer