vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Festartiklar Ballonger Ballongtillbehör

Ballongtillbehör

Ballonger har använts som en symbol för festligheter i alla tider. Till och med de gamla grekerna hade en stor kärlek för att fira med dessa härliga dekorationer – med den lilla distinkta skillnaden att ballongerna på den tiden tillverkades av urinblåsor. Idag är det lyckligtvis både lättare och fräschare att få tag på ballonger till festen! På Partykungen kan du hitta hundratals varianter med härliga färger och former, men då vi är stolta party- och kalasentusiaster kan vi förstås inte låta bli att ta ballongutbudet ett steg längre. Vi erbjuder även ett stort urval av ballongtillbehör för de största ballongälskarna! Välj och vraka bland ställningar, boxar, heliumtuber, glitter, snören och vikter som hjälper dig att få ut så mycket glädje som möjligt av ballongerna.

Vanliga ballonger i all ära, men det blir ju så mycket roligare och festligare när de svävar. Ett tak som är fyllt med vackra ballonger passar lika bra på alla hjärtans dag som på bröllopsfesten, dopet eller födelsedagspartyt. Med en av våra heliumtuber från Partykungen kan du fylla precis så många ballonger du önskar inför firandet. På gender reveal-partyt kanske bebisens kön kan avslöjas genom en ballong som flyger upp från en låda? På bröllopet kan du överraska brudparet med ett stort, vackert ballongsläpp precis när de kysser varandra för första gången som gifta. Givetvis erbjuder vi även praktiska nät och påsar för ballongsläpp som passar bra för både mindre och större firanden. Det finns ingen fest som inte blir bättre av att låta färgglada ballonger antingen falla ner från taket eller sväva upp mot himlen till allas förtjusning.

Om du istället vill undvika att alla ballonger flyger upp i skyn är det en god idé att kika in vårt utbud av ballongvikter. Dessa passar särskilt bra om du ska ha en fest utomhus men ändå vill kunna dekorera med svävande ballonger. Vi erbjuder massor av olika vikter som håller dina ballongbuketter på en bra höjd, det enda du behöver göra är att knyta fast dem med hjälp av ballongsnören. På tal om ballongsnören – vi erbjuder varianter i regnbågens alla färger! Eller vad sägs om glittriga, guldiga, silvriga, transparenta eller mönstrade snören? Ett annat alternativ är ballongställningar som vi erbjuder i både bågformade och raka modeller. Dekorera en festlig entré med ballonger eller en vacker backdrop till brudparet på bröllopsfesten!

Om du förbereder en födelsedagsfest och vill göra något extra fint för dagens huvudperson erbjuder vi coola ballongboxar i form av siffror. Klicka hem rätt siffra eller siffror och fyll upp boxen med latexballonger i födelsedagsgrisens favoritfärg. Några andra små, men ack så viktiga tillbehör som vi erbjuder är ballongpumpar, ballongpinnar och massor av spännande glitter och pennor som gör att du kan pimpa ballongerna på ett personligt sätt. Utforska vårt breda utbud av ballongtillbehör och ta dina ballongdekorationer till en helt ny nivå.
Läs mer