vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
ultra-hi-float-kit-1
ultra-hi-float-kit-2
Kundbild
kb-ultra-hi-float-kit-4
Kundbild
kb-ultra-hi-float-kit-7
Kundbild
kb-ultra-hi-float-kit-38522-8

Ultra Hi-Float Ballonggel

från 

119,90 kr

Välj variant

Katastrof! Alla dina heliumfyllda latexballonger som du pumpade upp igår ligger nu på festlokalens golv och sover! Gästerna trillar in en efter en och alla vänder tvärt i dörren när de ser det tråkiga ballonghavet på golvet. Och ensam kvar blir du och gråter över de nedrans ballongerna som förstörde allt. Precis allt.

Men lugn, det var bara en mardröm, för givetvis hade du ju behandlat latexballongerna med Ultra Hi-Float innan du fyllde dem med helium igår så alla svävar fortfarande i luften sådär fint och härligt.

Ultra Hi-Float är en flytande vätska som behandlar insidan av latexballongerna innan de fylls med helium. Vätskan lägger sig som ett tunt lager som därmed gör att heliumet håller sig kvar mycket längre, upp till hela 5-6 dagar för en ballong i standardstorlek! 

En obehandlad latexballong med helium står sig nämligen bara upp till ca 6 timmar, vilket gör Ultra Hi-Float till typ ett måste då du redan dagen före kan förbereda alla ballonger inför evenemanget eller festen.

Observera att den nödvändiga mängden hi-float kan variera beroende på ballongens dimensioner, vikt och materialtjocklek. Tips! Testa först att applicera hi-float i en av ballongerna för att bedöma önskvärd mängd för bäst resultat.

OBS! Använd rimlig mängd. Om du fyller dina ballonger med för mycket Hi-Float blir effekten omvänd, det vill säga att ballongen går mot marken.

Fakta om Ultra Hi-Float Kit:
  • Förlänger livslängden upp till 25 gånger (det innebär en flygtid på upp till 5-6 dagar för en latexballong á ca 30 cm)
  • Lätt att använda
  • Pump medföljer
  • Fungerar endast med heliumfyllda ballonger
  • Giftfri och biologiskt nedbrytbar
  • Ska EJ användas till konfettiballonger

Ultra Hi-Float Kit finns i två varianter;
  • 15 cl som räcker till ca 25 st latexballonger
  • 48 cl som räcker till ca 100 st latexballonger (standardstorlek)
Art.nr 38522
Kopiera OK

Omdömen

199

Frågor & svar

0

Kundbilder

3

Taggar