vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Ballongvikter

Är du en av dem som föredrar att fylla ballongerna med helium istället för luft? Helium får ballongerna att lyfta vilket gör att du kan skapa fantastiska ballongkreationer! Om du exempelvis vill fylla taket med färgglada ballonger så är det helium du behöver, men också om du vill göra fina ballongbuketter som flyter tillsammans i olika höjder. För att undvika att ballongerna flyger sin kos behöver du dock förankra dem med snöre i någon slags vikt. Varför inte se till att ballongvikterna går ton i ton med resten av dekorationerna? Partykungen har ett brett utbud av roliga och fina ballongvikter som lämpar sig för alla slags festliga tillställningar.

För barnkalas erbjuder vi en mängd passande ballongvikter med festliga utformningar. Kanske en ballongvikt som ser ut som ett litet prickigt paket kan göra sig fint på presentbordet? Om du har ett present-tokigt barn är det dock en god idé att placera ballongvikten någon annanstans för att undvika att barnet försöker öppna paketet och blir besviken när det visar sig vara fejk. Här hittar du även en mängd fina ballongvikter i form av stjärnor – vad sägs om en röd, lila, guldig, silvrig eller blå variant? Vi har också festliga ballongtyngder som ser ut som presentpåsar med ett motiv av Musse Pigg eller Spider Man, och ett flerpack ballongvikter i glada färger som föreställer smileys, hjärtan och ballonger.

Är det dags för baby shower? Låt ballongerna i festlokalen hållas på plats med hjälp av söta ballongtyngder som föreställer nappflaskor! Vi har också ett stort utbud av festliga ballongvikter som slagits in i skimrande folie av olika färger. Välj en ballongtyngd i roséguld, silver, guld eller varför inte en variant i vitt, svart, rosa, blått eller regnbågsmönster? Denna typ av ballongvikter passar även perfekt för bröllop, dop och födelsedagsfester. För bröllopsfesten erbjuder vi också ballongvikter i form av hjärtan i olika färger, och varianter som föreställer champagneflaskor eller eleganta presentpåsar.

Om du vill ha en mer avskalad look på dina ballongvikter har vi såklart flera passande alternativ – här hittar du till exempel enkla stålringar som gör sitt jobb utan att dra någon uppmärksamhet till sig. Vi erbjuder även en mängd olika ballongvikter i form av kulor där du enkelt kan knyta fast ballongsnörena i en båge på ovansidan. Kulorna går att hitta i svart, vitt, rosa, blått, lila, silver och guld och passar på så vis perfekt till allt från barnkalas till halloween och bröllopsfester. Du kan aldrig bli för gammal för ballonger! Oavsett om det vankas födelsedagsfest, barnkalas, möhippa, dop, bröllop eller baby shower har ballonger en given plats under firandet. Vackra ballongbågar, ballongbuketter eller ett tak fyllt med heliumballonger sätter pricken över i:et på dekorationerna och bidrar till en genuint festlig känsla. Utforska Partykungens utbud av ballongvikter och hitta en ballongtyngd som matchar dina dekorationer!
Läs mer