Visa större bild

Ballongvikt Röd

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 26
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Tänk att det blev ni två till slut. Ni träffades redan som unga men båda hade partners som ni på den tiden trodde var de rätta. Sedan reste ni, pluggade, flyttade omkring och testade era vingar på varsit håll.
Era respektive visade sig vara några andra än vad ni trott så ni valde att möta världen ensamma. Efter att ha varit barnsliga och fria i många år var det helt plötsligt inte så roligt att vara det längre. Så möttes ni, den där dagen i juli, när båda var tillbaka i hemstaden för att träffa släkt och vänner.
Och idag står ni här hand i hand, nygifta och lyckliga tillsammans. I festlokalen, som är dekorerad i kärlekens färg, klingar glasen högtidligt medan ni tittar på varandra och bara vet att ni ska leva ihop resten av livet.

Ballongvikt Röd är en ballongvikt som fästes i ett snöre på en heliumballong. Vikten är klädd i röd, glänsande folie som är klippt i festliga fransar högst upp.

Kapacitet: ca 30 st latexballonger (9") eller ca 10 st siffer- eller bokstavsballonger.
Vikt: 170g.

Taggar

OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Sandra för 2 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Lina för 4 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28910 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle