Visa större bild

Ballongvikt Grön

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 13
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Så har den dagen kommit när din lilla bebis, som alltid ville vara nära dig och som du vaggade till sömns varje kväll, har blivit så stor att hon helt själv väljer hur hon vill ha sitt födelsedagskalas.
Det ska vara marsipantårta, jordgubbsbål med fruktsoda och i fiskdammen ska påsar med extra många hallon- och lakritsskallar firas upp. På dansgolvet är inga vuxna välkomna för där ska det dansas tryckare och ur högtalarna ska den nyaste musiken, med artistnamn som du aldrig ens har hört, ljuda på hög volym.
Dekorationen då? Jo, den ska vara grön, det är hon mycket tydlig med. Extra viktigt är det att de gröna ballongerna går att fylla med helium, så att de kan fästas i glänsande, snygga ballongvikter som matchar! Du vill göra henne glad och hjälper till att införskaffa dessa tillbehör.
Du gör det med ett leende, för du vet att när alla gästerna har gått kommer hon att vilja krypa upp i soffan med sina föräldrar och titta på tecknad film. Ja, när du tänker efter så fortsätter hon nog att vara din lilla flicka ett tag till.

Ballongvikt Grön är en ballongvikt som fästes i ett snöre på en heliumballong. Vikten är klädd i grön, glänsande folie som är klippt i festliga fransar högst upp.

Kapacitet: ca 30 st latexballonger (9") eller ca 10 st siffer- eller bokstavsballonger.

Vikt: 170g.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Ilka Christiane för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28901 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle