vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Helium till ballonger

Ballonger är en tacksam festdekoration. Det finns ju nämligen ballonger i alla möjliga former, storlekar och färger. Det spelar ingen roll om du ska fira någon som fyller år, överraska din parter på alla hjärtans dag eller bjuda in släkten på årets julmiddag – här hos oss på Partykungen hittar du ballonger för alla tillfällen i livet. Och vill du slå på stort ska du satsa på heliumballonger. Det finns nog inget som så tydligt visar att här är det dags för kalas som en bukett med heliumballonger.

Ballonger med helium svävar iväg mot taket alldeles av sig själva till skillnad från ballonger som du fyller med luft. Vet du varför det är så? Jo, helium är helt enkelt lättare än luft. Du måste därför knyta fast snören i dina heliumballonger så att du kan hålla fast dem och om du vill fästa dem på ett dekorativt sätt finns flera olika ballongvikter att välja mellan. Här kan du hitta tyngder i en mängd olika modeller och färger. Det finns också en särskild ballongtejp att köpa som ser till att dina ballonger sitter precis där du vill ha dem.

Här har vi samlat olika kit med ballonger och heliumtuber i ett. Du kan nämligen väldigt smidigt fylla ballonger med helium själv med hjälp av en heliumtub. Du behöver alltså inte gå på marknader eller tivoli för att få tag på heliumballonger längre. Du beställer helt enkelt ballonger och helium från Partykungen och fyller ballongerna precis när du vill. Tänk på att helium reagerar på temperaturskillnader. Gasen krymper i kyla och expanderar när det är varmt. Det är också viktigt att du hanterar heliumtuben varsamt.

När du börjar skrolla igenom vårt stora sortiment av heliumballonger ser du snabbt att du kan hitta ballonger för många olika festliga tillfällen här. Det första du kanske tänker på är ballonger till ett födelsedagskalas och självklart hittar du ett Happy Birthday-ballongkit här med färgglada ballonger som kommer att sprida en glad och härlig stämning på kalaset. Börjar det istället närmar sig jul och du har bjudit in vänner eller kanske hela tjocka släkten på en julmiddag väljer du istället jul-ballongkitet med vita, röda och gröna ballonger. Det kommer matcha dina övriga juldekorationer perfekt. Vill du överraska någon du tycker mycket om ska du satsa på vårt ballongkit med kärlekstema. Här får du röda och rosa ballonger i en fantastisk blandning. Några ballonger är till och med hjärtformade. Det blir ett kärlekstema deluxe!

Med färdiga kit med ballonger och heliumtub är det enklare än någonsin att skapa en festlig stämning på kalas, middagar och andra festliga tillfällen. Ballonger är helt enkelt den ultimata partydekorationen. Perfekt på födelsedagskalas, halloween, bröllop, dop och möhippor! Du kan också ge bort en härlig ballongbukett i present. Det brukar bli mycket uppskattat! Välkommen att beställa ballongkit med helium här på Partykungen!
Läs mer
1 träffar