Hem
Festartiklar Ballonger Halloweenballonger

Halloween ballonger

Ska du fira årets läskigaste högtid med stil behöver du mängder av halloweenballonger. Traditionen med att fira halloween har sitt ursprung på Irland, och tog sig sedan vidare till USA under 1840-talet. Idag är halloween en enorm högtid i USA och här i Sverige börjar vi fira dagen mer och mer på ett amerikanskt vis. Och vi vågar lova dig, går du med på ett tvättäkta amerikanskt bus och godis eller deltar på en halloweenfest i något fint villaområde kommer du bli överrumplad av hur många halloweenballonger de pyntar sina hus och trädgårdar med. Nu kanske du inte har möjlighet att fira halloween i USA men vill göra det minst lika bra här hemma i Sverige. Då kan du väldigt enkelt beställa hem de halloweenballonger du vill ha hos oss på Partykungen!

Från läskiga till festliga ballonger


Det finns flera olika sorters halloweenfirare. Bland annat har vi de som gillar när det är så läskigt som möjligt så att hjärtat nästan fastnar i halsgropen, och de som gillar när det är lite mer mysig och dunkel stämning. Vi tror att en kombination av de båda är det allra bästa eftersom det tilltalar alla smaker, och därför är just halloweenballonger ett bra val! Ska du stå värd för något slags firande och det kommer vara många barn med på kalaset är det kanske bäst att välja lite snällare halloweenballonger som är enfärgade eller som är prydda med glada hälsningar. Men, är det ett riktigt skräckens hus du vill skapa kan du istället välja att införskaffa halloweenballonger med läskiga motiv såsom bloddrypande handavtryck eller skrämmande dödskallar.

Ballonger i alla former och färger med halloween-motiv


Hos oss hittar du halloweenballonger i form av allt från spöken till pumpor och fladdermöss, vilket gör dina möjligheter gällande pyntningen oändliga! Passa dessutom på att köpa ett par egna halloweenballonger till ungarna så att de kan pynta sina rum och inte nallar på halloweenballongerna som du har avsett för resten av huset!

Halloweenballonger för utomhus? Vi har ALLA ballonger till trädgården!


Även fast vädret oftast är ganska ruggigt i Sverige när vi firar halloween är det många som vill se till att trädgården eller uteplatsen också får sig ett uppsving. Hos oss på Partykungen hittar du naturligtvis mängder av halloweenballonger som du kan använda utomhus! Du kan välja mellan klassiska produkter i latex eller folie, och antingen blåsa upp dem själv eller fylla dem med helium så att de svajar elegant i mörkret. Varför inte satsa på en hel bukett med halloweenballonger som tillsammans med en häxhatt eller en gravsten sätter exakt rätt stämning? Hos oss hittar du halloweenballonger i olika storlekar, färger och former så att du enkelt skapar den halloweenkänsla du är ute efter!

Hitta dina Halloween-ballonger hos oss online!


Se till att inte gå miste om det roliga som högtiden har att erbjuda genom att beställa många roliga och fina halloweenballonger hos oss!
Läs mer