Hem
Festartiklar Ballonger Konfettiballonger

Konfettiballonger

När du vill fira något extra mycket, och vanliga ballonger inte räcker till, steppar konfettiballonger in och förgyller tillställningen. Partykungen älskar partyn, fest och kalas därför gillar vi också olika typer av ballonger då dessa är självskrivna gäster på en bjudning. Konfettiballonger passar lika bra att dekorera huset med till babyshowern, midsommar eller halloween som att överraska med när någon fyller år. Ballonger och barnkalas är ju en klassiker som hör ihop på ett lika självklart sätt som sommar och sol. Skulle någon ballong råka smälla fylls hela rummet av ett glittrande konfettiregn.

Konfettiballonger görs och designas i olika utföranden och utseenden. Vi har runda, avlånga, stjärnor – you name it! Det gäller inte bara formen på själva ballongerna utan också på konfettin. Där finns det inga gränser på vilka färger som kan förekomma eller vilken form konfettin kan ha. När du vill överraska din älskling med en romantisk middag kan vi tipsa om att blåsa upp några konfettiballonger i kärlekens färger som sätter tonen för kvällen. Finns det ett speciellt budskap du vill förmedla till din andra hälft är chansen stor att också det är tryckt på en ballong.

Konfettiballonger med tryckt text finns för de flesta tillfällen i livet som möhippan, nyår eller vid avslöjandet av vilket kön den kommande bebisen har. Händer ingen speciell happening hittar du också konfettiballonger med tokiga och roliga texter som passar när som du önskar liva upp vardagen en smula.

Nu kommer ett något annorlunda inredningstips men ett smart sådant. Har du en hörna i hemmet du inte vet hur du ska eller bör möblera kan du piffa upp utrymmet genom ett knippe konfettiballonger. Pumpa dem med helium så de håller sig uppe i luften och arrangera dem på olika höjder genom att binda exempelvis en metallring om snöret. Det blir väldigt effektfullt och tack vare låga priser kan du byta färg, form och budskap i samma takt som det tar att sticka hål på en ballong.

När vi ändå är inne på svävande konfettiballonger kan vi fortsätta på det spåret. Tänk att du har en fest och har dukat bordet riktigt snyggt men vill ha en sista finish på inramningen. Blås upp ett helt gäng med konfettiballonger som du låter sväva i taket över bordet. Önskar du istället ett arrangemang på bordet hittar du också ballongbågar som är fyllda av konfettiballonger i olika storlekar, färger och utföranden. Ett perfekt val istället för blommor på borden som kommer uppskattas av alla, inte minst av allergiker som slipper nysa sig igenom middagen.

Är du en av alla som lever en del av ditt liv på sociala medier? Du är inte ensam och en växande trend är att avslöja en hemlighet i exempelvis ditt Instagram- eller Facebookflöde på ett spexigt sätt. Det kan vara att du väntar barn. Att släppa bomben genom att sticka hål på konfettiballonger för att avslöja könet på den kommande bebisen är en trend från USA som kallas gender reveal. Vi välkomnar både den kreativa trenden där fler konfettiballonger kommer till användning och såklart den kommande bebisen.
Läs mer