Hem
Festartiklar Ballonger Vattenballonger

Vattenballonger

En sommarfest kan gå från rolig till oförglömlig om du bara adderar vattenballonger! Det finns ju inget skojigare än att splasha en färgglad vattenballong rakt i ansiktet på polaren. Detta är en lek som definitivt inte har någon ålder så passa på att klicka hem ett gäng oavsett om det vankas vuxenfest eller barnkalas. Partykungen erbjuder vattenballonger i regnbågens alla färger som kan förgylla både festliga tillställningar och vanliga sommardagar hemma i trädgården.

Bakom husknuten står farfar och trycker. Han har precis fått en röd vattenballong i ryggen som svalkade skönt, nu står han och hämtar andan och spanar försiktigt ut över slagfältet. Lilla Olle är verkligen on fire, han tvekar minsann inte en sekund när han springer rakt över gräsmattan och kastar ballonger åt höger och vänster. Han blir själv träffad säkert tre gånger men det gör honom ingenting, för han får in en fullträff på både mamma och pappa som gjort ett taffligt försök att gömma sig under studsmattan. Olle springer runt husknuten och får syn på farfar. I ett par sekunder tittar de bara på varandra innan de nickar i samförstånd. Farfar har tydligen en stor hög ammunition och de fyller sina famnar till max innan de räknar till tre. Likt Legolas och Gimli från Sagan om ringen springer farfar och Olle ut på slagfältet igen och lyckas överrumpla paret under studsmattan, men även storasyster som valde helt fel tillfälle att kika ut från lekstugan. Vilken härlig dag!

Att en så enkel sak som vattenballonger kan bidra med så mycket glädje! Det enda du behöver göra är att fylla ballongerna med vatten från kranen och sedan kan striden börja. På en varm sommardag passar det ypperligt att ha vattenkrig istället för att åka till stranden eller badlandet – nu kan ni slippa allt kånkande av fika, handdukar, badkläder, solstolar och badleksaker och istället stanna hemma i trädgården och ha minst lika roligt. Partykungen erbjuder både mindre och större paket med vattenballonger, och här hittar du till och med en massiv vattenballongskatapult som kan ta kriget till en helt ny nivå. Vi erbjuder vattenballonger som är tillverkade av 100 % återvunnen plast, men också latexballonger och uppsättningar där du får med två vattenballongskastare på köpet.

Är du trött på att alltid få rollen som ammunitions-påfyllare när familjen har vattenkrig? Då rekommenderar vi att ni klickar hem vattenballongsknippen med plaströr som kan fyllas upp med kranen på bara några sekunder. Vi erbjuder paket där varje knippe innehåller 30 ballonger, men även en extra generös variant med 100 ballonger i ett knippe. Ballongerna är dessutom självförslutande så du slipper krångla med onödiga saker som ballongknytning mitt i kriget. Ta en titt i vårt utbud av vattenballonger och klicka hem allt som familjen behöver inför sommarens vattenkrig. Play fair och ha det så roligt!
Läs mer
5 träffar