Cocktailpinnar

Letar du efter cocktailpinnar online hos en shop med grymma priser, snabba leveranser och som har ett stort utbud? Då kan du sluta leta! Hos Partykungen finner du pinnen som sätter körsbäret på grädden eller löken på laxen. Helt enkelt cocktailpinnar som tillför snittarna det där lilla extra och som gör dukningen komplett. Vår vana trogen försöker vi att skoja till livets alla tillfällen där det är möjligt och erbjuder därför lite annorlunda och roligare produkter att piffa upp drycken, glassen eller tårtan med.

Hur avnjuter du helst din tårtbit? Vill du att den ska spegla din personlighet så addera och garnerar med cocktailpinnar som visar vem du verkligen är. Önskar du förtära en dessert med en stram design som passar in i ditt stilrena hem väljer du cocktailpinnar som är mer eleganta är knasiga. Bjuder du däremot en riktig knasboll på fika så pigga upp kakan med ett fräckt eller oväntat motiv på pinnen. Du hittar flera alternativ med fest, party och bubbel som gemensamma nämnare. Säg det med en cocktailpinne helt enkelt!

Självklart ska också barnkalaset piffas upp med cocktailpinnar. En kul idé är att beställa en gäng med olika motiv och låta barnen själva få garnera sin chokladpudding, glass eller bakelser. På så sätt får de använda sin kreativitet och vi tror nog att fikabiten smakar ännu godare när gästerna själva varit med och fixat.

Använder du en tesked för att röra runt i din latte i en förhoppning att den ska svalna snabbare? Det gjorde vi också tills vi insåg att morgnarna blir så mycket roligare med cocktailpinnar i kopparna runt frukostbordet istället för skedar. Välj varianter med extra långa skaft så du kan röra ordentligt. Barnen kanske inte dricker kaffe men en pinne i chokladen fungerar precis lika bra som i kaffet. Kör ni något fruktigt, något med flaggor eller kanske bara något glittrigt? Vi tror nog att alla kan hitta just sin favorit.

När du vill komma i helgstämning på ett litet kick är cocktailpinnar det ultimata för att piffa till mellissmoothien eller fredagsglassen. Inget blir väl så festligt som glass med strössel och chokladsås som pryds av ett klassiskt parasoll i miniformat? Parasoll och drinkpinnar funkar lika bra i after work-drinken eller om ni vill dricka något läskande i solen. Skär även upp lite frukt och plocka bitarna med hjälp av era cocktailpinnar. Smidigt och kul!

Cocktailpinnar passar ju såklart som handen i handsken på alla fester med buffé eller plockmat men om du planerar en halloween-fest eller annan temafest och väljer drinkpinnar efter tema har du verkligen ansträngt dig ner till detaljnivå. En tillställning då du verkligen bör tänka på just detaljerna är bröllop. Åh, finns det något finare än när två älskande lovar varandra evig kärlek och det går att ta på energin i luften? Vi tror inte det och naturligtvis ska bröllopstårtan eller bakelserna piffas till med cocktailpinnar i form av ett brudpar. På traditionella bröllopstårtor brukar endast ett brudpar ståta högst upp. Våra låga priser gör att alla gäster kan få sitt egna bröllopspar i form av cocktailpinnar på sin tårtbit.
Läs mer