Visa hela beskrivningen

Drinkpinnar

Välj bland Partykungens breda utbud av drinkpinnar - en detalj som definitivt förhöjer feststämningen! Vi har både sexiga, gulliga, tuffa, utmanande, roliga och frostiga drinkpinnar, du väljer själv. Självklart är drinkpinnar ett måste för en lyckad fest när den är som bäst! Hos oss hittar du drinkpinnar för alla tillfällen, coolt utformade för att just du ska få en lyckad fest.

Våra drinkpinnar finns som sagt i en mängd olika utföranden, vilken effekt du vill ha på dina gäster är upp till dig, men våga gärna vara lite vild. Varför inte skapa ett tema för festen och låta drinkpinnarna slå an takten? Drinkpinnarna är också ett roligt sätt att skapa ett effektfullt barnkalas, en glammig tjejkväll eller skön stämning när grabbarna bjuder till.

Köp hem ett varierat utbud till din hemmabar och imponera på dina gäster med häftiga drinkar prydda med läckra drinkpinnar som slår krogens drinkar alla dagar i veckan. Överraska tjejen eller killen efter en lång dag på jobbet med en läskande drink förgylld med en häftig drinkpinne och du blir garanterat dagens hjälte. Söker du det lilla extra så har vi pinnar med stil och glamour, den lilla pinnen som visar att du bryr dig om din gäst när det är fest.

Filter

Visar 28 produkter
castle