Drinkpinnar

Tänk dig ett stort glas med någon läskande dryck, pyntad med diverse parasoller och drinkpinnar. Visst börjar det vattnas i munnen? En god dryck gör sig nämligen ännu godare om den är dekorerad på ett fint sätt, och det är där du kan ha nytta av våra drinkpinnar! De är ju ett måste för att man ska kunna ordna den där lyckade festen som alla kommer prata om i månader efteråt, och de gör dessutom succé på barnkalaset när ungarna får röra om i sina saftglas med dem. Hos oss hittar du gulliga, roliga, tuffa, frostiga och glittrande drinkpinnar som passar perfekt när man vill lyxa till det lite extra när man förser kroppen med vätska!

Ska du ordna en temafest för dina vuxna vänner och vill bjuda på något lite extra? Varför inte välja att använda drinkpinnar för att slå an tonen för hela kalaset! Färgglada pinnar med tropiska motiv kommer försätta er i känslan av att ni på riktigt sitter på en strand vid turkost vatten. Trots att ni egentligen sitter hemma på balkongen en kylig vårdag när sommarens värme inte riktigt ännu gjort sin entré.

En drinkpinne har inte enbart som syfte att vara en dekoration, utan passar också bra för att dryckerna man häller i sig inte ska skikta sig utan vara jämnt blandade från första till sista klunken. Det är faktiskt orsaken till att man ofta på barer eller restauranger placerar en liten drinkpinne i glaset så att gästerna enkelt ska kunna röra om för att den goda smaken ska hållas kvar. Självklart är det ju inte heller så att alla drinkar behöver ha ett alkoholhaltigt innehåll, och det gör att drinkpinnen också blir en rolig detalj på barnkalaset eller babyshowern. Vill du spexa till det lite extra kan du till och med ha en programpunkt på kalaset där ungarna får blanda sina egna drycker och mixa olika juicer, läsk och saftsorter för att sedan välja ut en läcker drinkpinne som de vill ha i sitt glas.

Hos oss finner du drinkpinnar som är gjorda av olika material. Pinnar i plast används ofta bara en gång, även om det går att diska dem och använda dem igen. Är du ute efter att göra barskåpet där hemma lite mer exklusivt kan du istället satsa på stilrena pinnar i glas eller rostfritt stål som tål att diskas i maskin. De gör sig lika bra i det där glaset whisky på fredagskvällen som i smoothien innan du ska iväg till jobbet på vardagarna. Se till att kombinera pinnarna med ett utomordentligt välutrustat cocktailset. Då är du redo för att ta emot gäster alla dagar i veckan, både de som är inbjudna och de som dyker upp oannonserat men som du ändå vill bjuda på något gott att dricka.

Använd din fantasi och välj ut drinkpinnar som gör allt från ett glas mjölk till en cocktail till något enastående vackert att titta på! Beställ drinkpinnar hos oss och få tillgång till ett av marknadens största, roligaste och mest fantasifulla sortiment av drinktillbehör.
Läs mer