Hem
Festartiklar Dukning Placeringskort

Placeringskort

Bespara gästerna en obekväm känsla och placera istället ut placeringskort på bordet. Varje gäst kommer dra en lättnadens suck när de inser att de inte själva behöver mingla för att hitta rätt plats. Här finns dessutom olika typer av placeringskort som passar för varje fest!

För bröllopsmiddagen hör det nästan till att ställa ut placeringskort då man har ofta en tanke bakom vilka gäster som fungerar bäst tillsammans. Här finns passande placeringskort med vackra vingar som du fäster på glaset, eller tjusiga ringar som du ställer vinglaset i. För dig som anordnar en födelsedagsfest kanske placeringskort med en liten ask kan vara passande. Fyll asken med godisar, kondomer eller vad som nu kan vara passande.

Hos Partykungen hittar du allt till festen och dessutom till alla typer av fester. För den nalkande kräftskivan är det förstås kul med något temabaserat. Här finns perfekta placeringskort i formen av en kräfta, kortet kommer garanterat att fungera som leksak även längre in på småtimmarna.
Läs mer