Plastmuggar

Har du tänkt på att plastmuggar signalerar fest ännu mer än vad vanliga glas gör? Det är som att man vet att det här kommer bli en tillställning där det kan gå vilt till med mycket tjo och tjim! Eftersom vi älskar fest har vi laddat upp med plastmuggar som passar allt från barnkalaset, till collage-festen och nyårsgalan. Välj mellan olika storlekar, färger och motiv för att hitta det som passar din tillställning bäst. Här är några av våra favoritfester där vi alltid använder plastmuggar:

Plastmuggar för barnkalaset – Barnkalas brukar vara lika med utspillda saftglas, kakgegg och kladdigt golv. För att göra det lite lättare för dig själv, och för att så smidigt som möjligt kunna städa upp efter olyckor, rekommenderar vi engångsartiklar som plastmuggar. Våra kommer snyggt dekorerade med populära kalasmotiv som olika seriefigurer, djur eller yrken.

Plastmuggar för hemmafesten – Är föräldrarna bortresta nästa helg och du vill ställa till med en riktig American-High-School-hemmafest? Då behöver du röda och blå plastmuggar som rymmer en hel öl eller rikligt med bål. Plocka undan alla tavlor och vaser, du vet att riktiga hemmafester slutar med Beer Pong på köksbordet och plastmuggar i alla vrår.

Plastmuggar för drop-in – Om du ska ha en drop-in-mottagning för att fira studenten, konfirmanden eller 40-årsdagen är det smidigt att använda snygga plastmuggar. Vanligtvis kommer så många gäster så att dina vanliga glas inte kommer att räcka till, om du inte vill spendera halva tiden i diskbaljan. Enfärgade plastmuggar blir dekorativa och bidrar till feststämningen, välj en färg som passar med tillställningen eller huvudpersonens favoritfärg.

Plastmuggar för nyårsfesten – Vid nyår eller andra större och lite mer glamorösa fester kan det vara roligt att välja plastmuggar från vårt elegantare sortiment. Det kan passa bra med plastmuggar i guld eller silver, eller de med en passande text. Matcha plastmuggarna med övrig dekoration för att skapa en riktigt Instagram-vänlig miljö!

Plastmuggar till arbetsplatsen – Livet är en fest, så ta med dig festen till jobbet! Varför ska alla vattenautomater utrustas med supertråkiga vita eller genomskinliga plastmuggar? Pigga upp era anställda och kunder genom att välja plastmuggar med roliga motiv eller i glada färger, det kommer alla må gott av. Plus att ni slipper sätta upp arga lappar i fikarummet om att “din morsa inte jobbar här”!

Hållbara plastmuggar – Även de tunnare plastmuggarna är mer hållbara än pappersmuggar. Om du införskaffar stickers till muggarna, eller lägger fram en bra penna, kan alla skriva sitt namn på plastmuggen och använda samma hela kvällen. Vi har även hållbara plastmuggar som tål att diskas. Du kan välja mellan flera olika souvenirmuggar som lämpar sig för alla småttingar som precis lär sig dricka ur vanliga glas, eller lite äldre barn som har en viss seriefigur som favorit. Du hittar även plastmuggar med lock som håller din dryck antingen varm eller kall, beroende på vad du är sugen på att ta med dig just idag!

Köp dina plastmuggar hos Partykungen så vet du att du får dem till ett bra pris. Hos oss hittar du allt du behöver för att matcha övrig dekoration med dina utvalda plastmuggar. Servera dryck med stil på nästa fest!
Läs mer