Plastglas

Det finns inte många attiraljer som signalerar PARTY lika klart och tydligt som plastglas i olika färger, former och varianter. Därför har det varit självklart för oss på Partykungen att ta in plastglas i olika utföranden som passar oavsett om det är dags att korka upp vinflaskan på en picknick eller servera läsk på barnkalaset.

Snygga plastglas kostar inte mycket och är dessutom säkra. Sitter man med vanliga glas utomhus eller när det är kaos bland barn som äter och som springer omkring innebär plastglas att du inte behöver oroa dig för glassplitter utan kan ge dig hän mer åt kalaset. Glas som inte är av plast kan gå sönder och därmed skapa farliga situationer som dessutom kan vara svåra att åtgärda om du inte är inomhus. Billiga plastglas av engångsmodell innebär också att du inte behöver diska efter festen. Att välja rätt glas är viktigt om du ska arrangera ett kalas och vill att det ska gå så smidigt som möjligt. Ytterligare en fördel med plastglas är att de väger lite och att de inte behöver packas lika omsorgsfullt som vanliga glas.

Ett att våra bästa nyårstips är att kombinera vanliga glas med plastglas beroende på vad ni gör under bjudningen. Duka gärna fint med tjusiga kristallglas på bordet på nyårsafton men ta med er hållbara plastglas när det är dags att gå och skåla in det nya året bland raketer och förfriskade nyårsfirare. Vi har även plastglas med extra hög glamourfaktor som passar på nyår, melodifestivalen och andra partyn där det gärna får glittra och glänsa lite extra.

Med våra billiga plastglas har du en chans att hitta precis rätt glas till rätt tillfälle. Vårt utbud är stort och du kan välja mellan såväl eleganta plastglas för en finare middag med linneduk i trädgården till billiga plastglas för en lite blötare eller barnsligare tillställning. Vi har också lagom läskiga plastglas som kommer att matcha dekoren på halloween helt perfekt samt guld- och silverfärgade plastglas av hög kvalitet som kan vara ett bra alternativ till finglas i många olika sammanhang.

Studenten är en speciell högtid och det har blivit tradition att nybakade studenter bär med sig ett plastglas under dagen. Gärna i ett band runt halsen. Vi har många plastglas som passar vid denna fest som är en av de viktigaste i livet för många. För att glaset ska klara allt från utspringning till en tur på ett studentflak och nattens bravader är det viktigt att det är ett plastglas av hög kvalitet. Det får gärna vara gjort för bubbel. Förutseende studenter har med sig två, man ska som bekant inte blanda öl och vin i samma glas!

Värnar du om miljön? Alla våra plastglas är inte engångsglas utan även du som vill göra ett miljövänligt val kan hitta snygga plastglas som tål disk i vårt sortiment. Dessa glas kan du använda om och om igen. Om du sopsorterar kan dessutom plastglas som inte är avsedda för att diskas återvinnas.

Här på Partykungen kan du välja mellan ett set med plastglas till bra pris eller ett enda, kanske lite mer speciellt glas, att ge bort i present eller som passar vid ett särskilt tillfälle. Priset per glas blir i regel lägre om du köper fler.

Det är alltid bra att ha hållbara plastglas hemma så att du är beredd på alla eventualiteter. Passa på att göra en beställning så har du en sak mindre att tänka på när det drar ihop sig till party!
Läs mer