vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Bordsdukar

Bordsdukar är detaljen som lyfter vilken dukning som helst både till vardag och fest. Förutom att dukningen kan varieras med hjälp av en fin eller rolig bordsduk hjälper duken också till att skydda själva bordet. Det kan vara extra bra på både barnkalas och vuxenkalas där det riskeras att spillas. Som alltid när det gäller våra produkter har vi ett stort utbud även när det kommer till bordsdukar. Använd dem för olika festliga tillfällen som midsommar, halloween, jul, barnkalas med tema eller födelsedag. Vi som gillar fest tycker också det är roligt med nyare typer av festligheter som babyshower. Oavsett typ av fest eller tillställning beställer du enkelt och snabbt hem dina bordsdukar online här på hemsidan.

Hyrbord till fester brukar sällan vara särskilt vackra om vi ska vara ärliga. Med en väl tilltagen bordsduk som går i samklang med ditt festtema täcker du enkelt en tråkig yta och skapar grunden för rätt stämning. Det är alldeles utmärkt med långbord om gästerna är många och lokalen stor. Då kan vi tipsa om våra bordsdukar på rulle där du till ett lågt pris har möjlighet att beställa hem bordsdukar som täcker flera bord i ett svep. Naturligtvis kan du klippa eller skära duken till önskad längd.

Kring ett runt bord blir samtalen ofta både livliga och intressanta då alla inkluderas på ett naturligt sätt tack vare bordets form. Det sägs vara svårt att hitta bordsdukar till runda bord men inte här på Partykungen. Här finner du inte bara runda bordsdukar i olika storlekar och mönster utan också i olika material. Dessutom har vi snabba leveranser så att du kan få hem din bordsduk i tid till kalaset eller tillställningen.

Flera av våra bordsdukar går alldeles utmärkt att torka av med en fuktig trasa om någon skulle råka spilla. Det är ju lätt hänt om stämningen blir glad och rörelserna lite för yviga. Vill du göra det extra enkelt för dig väljer du en bordsduk som du bara knycklar ihop och slänger när din lyckade fest är slut för denna gång. I sortimentet finns både enfärgade samt mönstrade bordsdukar som passar för exempelvis barnkalas. Vill du få idéer till just barnkalasets tema går det jättebra att bläddra bland alla våra dukar och stanna till vid någon lämplig. Det kan vara en viss figur som barnet tycker om, en färg som ni vill utgå från eller något annat som hjälper alla barnen att komma i rätt stämning på kalaset. Beställer du engångsdukar kan ju faktiskt de små barnen (eller de vuxna) få lov att vara lite extra busiga för en gångs skull och rita med kritor på duken! Ett tilltag som kan få vem som helst att släppa lös kreativiteten och skaparglädjen.

Våra bordsdukar håller för både blöta fester och kladdigt tårtkalas. Visst har vi många tokiga och roliga bordsdukar online men vi har också enfärgade och lite mer strikta för mer formella tillställningar. Då finns det ju dessutom en ännu större möjlighet att addera andra färger, accessoarer och pynt i mängder om det passar för tillfället.
Läs mer