Pappersdukar

Nu är det snart kalas och duknings-tillbehören och dekorationer skall inhandlas. Det är många gäster som kommer, och då finns det risk för spill och dräll. Om det är barn som är på väg, ja då finns det också risk för att det hackas i bordet. Se därför till att skydda ditt bord på ett snyggt och praktiskt sätt - med en bordsduk i papp.

Bordsdukar fungerar inte bara som ett spillskydd utan fungerar även som en dekoration. Hos oss på Partykungen hittar du många olika bordsdukar i papp med snygg design. Här finns både runda, avlånga och rektangulära pappersdukar i härliga motiv. Välj en enfärgad duk om det faller dig i smaken, exempelvis en vit duk till bröllopet, en gul duk till barnkalaset eller en Disney-duk till princesskalaset! Många av våra bordsdukar kommer med härliga motiv från bland annat Disney-karaktärer och filmer, tema-motiv av exempelvis Mexico-fest, vilda västern (cowboy), regnbågsfärgade till Pride-festen och mycket mer. Våra bordsdukar i papp håller en hög kvalitet och kan fås i både fast mått och i metervara på rulle.

När det börjar närma sig en stor bröllopsfest, ja då kan det vara trevligt att dekorera samtliga bord en en helvit och snygg bordsduk. Då slipper ni spill, och när festen är färdig kan du antigen slänga duken, eller torka rent den med en trasa och återanvända på exempelvis sommarens student- eller konfirmationsfest.

Om det är barnkalas på ingång, då kan det vara trevligt att lägga ut en bordsduk med motiv av enhörningar, eller varför inte en bordsduk med motiv av Barbie? Eller gör det enkelt för dig och välj en enfärgad pappersduk i alt. röd, vit, svart, orange, gul eller blå färg? Det kommer uppskattas av såväl barnen som av dig och alla andra vuxna i närheten. En bordsduk gör det helt enkelt mycket roligare - för alla!

Hos oss på Partykungen hittar du den perfekta bordsduken i papp! Här finns bland annat enfärgade bordsdukar, bordsdukar med motiv av kända karaktärer ur tecknade filmer och tema-dukar. Dukarna säljs i både metervara och i fasta mått. Vad sägs om en svartvit duk till racer-kalaset, en rosa duk till princess-festen, en grön, gul och röd duk till Mexico-festen eller en helvit duk till student-, konfirmation- och bröllopsfesten? Vi har ett stort utbud av billiga och fina pappersdukar online!

Välkommen!
Läs mer