vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Festartiklar Dukning Engångstallrikar

Engångstallrikar

I vårt utbud hittar du engångstallrikar för alla typer av event. Att planera och genomföra en fest blir mycket lättare med rätt hjälpmedel, och roliga engångstallrikar samt bestick är just en sådan sak. Till att börja med är det superenkelt att handla allt som behövs till dukningen direkt hos oss, men framförallt blir städningen så mycket lättare! Skippa tråkiga vita tallrikar i plast inköpta på affären runt hörnet. När något ska firas tycker vi att det ska göras med stil. Vi har samlat alla snygga engångstallrikar med motiv som passar till olika typer av fester. Gör ett genomtänkt val så får du festdekoration på köpet!

Du gör som sagt dig själv en tjänst om du väljer engångstallrikar med ett passande motiv för festen. Dina gäster kommer direkt komma i rätt stämning och du kan själv slappna av och ha kul! Inte flänga runt och sopa upp porslin från krossade tallrikar eller ägna dig åt berg av disk.

Engångstallrikar till barnkalas – Det blir lättare att planera om du har ett tema för barnkalaset. Låt gärna födelsedagsbarnet välja själv, men det är bra att tipsa om ämnen som du vet finns i vårt utbud. Kanske ditt barn stendiggar Nalle Puh eller Disney-prinsessor? Planerar ni en maskerad så är det kul om engångstallrikarna matchar temat – kanske Hawaii, hundar eller Ninja Turtles?

Engångstallrikar vid speciella högtider – Är det som i Fanny och Alexander hemma hos er på julen? Då kommer papperstallrikar med jultema komma väl till pass. Vi har engångsassietter för de flesta högtiderna som midsommar, påsk, nyår och eid.

Engångstallrikar för temafester – I fall du ska ha temafest och inte vill lägga ner alltför mycket tid på planeringen kan tematallrikar hjälpa dig med både dekoration och minimering av disk. Bara att utgå från temat och välja bland tallrikar med motiv för kräftskivan, oktoberfest, halloween, möhippan eller spelkvällen.

Engångstallrikar till födelsedagsfesten – Vi anser att en födelsedagsfest bör få det där lilla extra i fråga om dekoration och planering. Är det så att födelsedagsbarnet fyller jämt hittar du engångstallrikar med antal år på. Annars kanske ett klassiskt “happy birthday” passar bättre. Är det en riktigt glamorös tillställning bör du istället spana in utbudet av glittriga och skimrande engångstallrikar eller de med snygga detaljer eller roliga former.

Engångstallrikar för picknick – Det är supersmidigt att använda engångstallrikar om mat ska intas på annan plats än inomhus. Om du gillar att lägga upp bilder på sociala medier så är snygga tallrikar dessutom ett måste för den perfekta bilden. Hos oss hittar du engångsassietter med diskreta mönster, som gjorda för en picknick på en blomstrande sommaräng. Är det istället barnen som ska få i sig något på stranden kanske en tallrik med frukt- eller glasstema passar bättre.

Vi ger dig inte bara engångstallrikar med rätt motiv, du bör även välja tallrik utifrån vad du ska servera. Om det ska bjudas på soppa eller glass är en engångsskål att föredra. Det är ganska svårt att sörpla soppa från en platt pappersassiett! En färgglad partyskål passar perfekt om du vill ställa ut snacks runt om i lokalen. För dig som försöker minska på ditt ekologiska fotavtryck rekommenderar vi skålar och assietter av pressat palmblad, helt biologiskt nedbrytningsbara!

Vill du göra det ännu enklare för dig spanar du in våra dukningsset som innehåller både engångstallrikar, muggar och bestick – så får du allt i ett! De är redan anpassade med rätt motiv och passande dekorationer så att du kan fixa en grym babyshower, surströmmingsskiva eller kanske ett kalas med fotbollstema. Allra smidigast är det förstås att du köper allt online och får det direkt hem inom kort – det ska vara enkelt att fixa festen!
Läs mer