Plasttallrikar

Plasttallrikar är ett mer hållbart engångsalternativ jämfört med papper. I de fall festen inte går allt för vilt till kan du diska av plasttallrikarna och använda dem igen. Den största fördelen med engångsartiklar är ju annars att du just slipper disken efter festen. Vem vill spendera nästa dag i diskbaljan när man kan slänga sig i soffan och chilla istället? Vi vill göra det så enkelt som möjligt för alla festprissar där ute – fixa en fest med stil utan att bränna ut dig!

I vårt utbud hittar du tåliga plasttallrikar i olika färger och former. Välj något som passar med temat för festen så får du dekoration på köpet. Om du föredrar tallrikar med specifika motiv anpassade efter en viss typ av fest rekommenderar vi att du spanar in utbudet av papperstallrikar istället.

En mingelfest kräver lite mer från dig i fråga om planering. Här gäller det att tänka på hur tilltugg och dryck ska serveras och framförallt hur den ska förtäras om gästerna inte kan sätta sig vid ett bord. Om du har ordnat med ståbord kan små plastassietter funka, men väljer du för stora tallrikar blir det svårt att få plats flera vid samma bord. För att ge festen en lite mer lyxig känsla bör du spana in utbudet av mingelskålar som kan placeras på bord eller avlastningsytor runt om i lokalen. Då kanske inte varje deltagare behöver sin egen plasttallrik utan servetter kan räcka bra.

Planerar du ett mingel med riktig mat istället för bara snacks? Då är en mingeltallrik just det du behöver. Mingeltallriken måste vara den bästa uppfinningen efter korkskruven, i alla fall om du vill fixa fest med stil. Den kommer med tillhörande bestick och en hållare till vinglaset. Oavsett hur maten smakar så kommer dina gäster imponeras av dig som festfixare om den serveras med klass.

Det är inte bara på mingelfesten du kommer att behöva plastskålar och serveringsfat i plast. De kommer till användning på alla typer av fester. Om det är barnkalas är det dumt att ställa fram allt godis samtidigt, bättre att portionera ut det i små skålar som en godisbuffé. Kakor, bullar, snittar och prinskorv – allt passar att läggas upp på ett serveringsfat. Det ser helt klart trevligare ut än att ställa fram ugnsplåten, förpackningen eller skärbrädan.

En stor fördel med plasttallrikar är givetvis att de inte går sönder om de ramlar i golvet så du slipper trasigt porslin. En annan stor fördel för dig som festfixare är att de blir en del av dekorationen. Hos oss hittar du roliga plasttallrikar i snygga accentfärger som livar upp stämningen. Välj att blanda olika färger som rosa, limegrön och turkos om du vill få festen att sprudla, eller kör på en eller två färger som matchar med övrig dekoration. En mix av gula och blå plasttallrikar passar perfekt vid studenten eller midsommarfirandet. Vill du ha något mer neutralt och låta det du serverar stå i centrum har vi transparenta plasttallrikar. Är det istället nyår eller en födelsedag som ska firas kanske du vill få plasten att se lite mer elegant ut, och då är guld eller silver ett bra val.

Vårt mål är att hela svenska folket ska kunna ordna grymma fester. Det ska dessutom vara enkelt och billigt! Därför har vi samlat allt du behöver till festen, oavsett vilken typ av fest det är. När du har valt tema för festen går det snabbt att plocka ihop plasttallrikar, glas, bestick och dekorationer till dukningen – så var den biten klar! Matcha med snygga, läskiga eller glamorösa dekorationer för lokalen ni ska befinna er i så är sedan hela jobbet klart. Att bjuda in gästerna får du dock fixa själv!
Läs mer
1 träffar