vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Papperstallrikar

Med papperstallrikar får du en snygg festdekoration som dessutom underlättar städningen. Engångsartiklar med festmotiv gör något med oss människor, stämningen höjs ett snäpp och vi vet att det här kommer bli en kväll att minnas. För dig som planerar festen är papperstallrikar, bestick och glas till stor hjälp om det kommer många gäster. Genom att välja ett motiv som passar med temat så sparar du in på övriga dekorationer också!

Om du inte har valt tema till festen än så kan du låta våra papperstallrikar inspirera dig. Du kanske hittar ett perfekt tema för maskeraden eller barnkalaset! Du hittar även papperstallrikar med dekorationer speciellt för olika högtider. Men förvirra inte gästerna genom att ställa fram tomtetallrikar på studentskivan!

Dina gäster kommer imponeras av dig som partyplanner om du tänker igenom dekorationerna innan. Matcha färger på ballonger och bordsdukar, med temat på papperstallrikarna och muggarna. Genom att köpa allt här hos oss på Partykungen går det snabbt och du får grejer som matchar perfekt med varandra.

Papperstallrikar för speciella högtider – Högtider som inkluderar en del alkohol kan lätt bli lite stökig och då är det skönt att slippa krossat porslin. Kolla in utbudet av papperstallrikar till midsommarafton, studentfesten och kräftskivan. Andra högtider kräver bra dekorationer för att det ska kännas helt rätt. Papperstallrikar för babyshowern är till exempel en sådan sak.

Papperstallrikar när gänget ska samlas – Vissa kompishäng går vildare till än andra. Det kan vara en oktoberfest som inkluderar lite mer öl än vanligt, eller en möhippa där det sippas champagne från tidig morgon. Om det vankas stora sportevenemang på TV är det bäst att utrusta dig med papperstallrikar med rätt flagga på, annars kanske den åker ut genom fönstret när motståndarna gör mål.

Papperstallrikar till barnkalaset – För barnkalas finns det några riktiga klassiker gällande papperstallrikar, till exempel olika TV- och seriefigurer som Greta Gris eller Hello Kitty. Vi har även många papperstallrikar med filmtema som Frozen, Hitta Nemo eller Barbie. Om det ska vara maskerad kan ett bredare tema passa bättre, som superhjältar, cirkus eller prinsessor.

Papperstallrikar för halloween – När det vankas halloweenfest vill du lägga dig på en lagom läskig nivå. Är det vuxna som kommer på festen passar riktigt otäcka varianter som papperstallrikar med blod. För en halloweenfest med barn kanske tecknade spöken och pumpor passar bättre. Om du hade tänkt dig en mer elegant tillställning har vi halloweentallrikar med detaljer i guld eller snyggt målade döskallar inspirerade av Day of the Dead.

Papperstallrikar för födelsedagsfesten – Är det dags att fira jämnt? Det brukar vara en hel del att planera vid en stor födelsedagsfest, lokal ska hyras, catering ska fixas och gästerna ska helst bjudas in i tid också! Låt dekorationerna bli det som tar minst tid och beställ papperstallrikar med rätt antal år på, (eller kanske tio år yngre om födelsedagsbarnet så önskar). Kombinera med champagneglas, flaggdekorationer och ballonger så är lokalen nästan färdig!

Papperstallrikar i olika former – Om du trodde att alla papperstallrikar är runda så hade du fel! Hos oss hittar du papperstallrikar i alla möjliga former (och färger). En annan klassiker är den fyrkantiga papperstallriken, men det finns även tallrikar formade som fladdermöss, döskallar, snäckor, regnbågar, pepparkakor, katter, ja you name it!

Det är supersmidigt att inhandla allt du behöver till festen från oss på Partykungen. Kolla in andra kategorier för att skapa ett enhetligt tema och få allt levererat direkt hem. Dina papperstallrikar går att källsortera, men det kan bli svårt att använda dem flera gånger, så köp gärna in ett lite större lager om du är osäker på hur många som kommer att gå åt.
Läs mer