Hem
Festartiklar Dukning Engångsmuggar & Glas

Engångsmuggar & Glas

Engångsmuggar och glas är så mycket mer än trista plastglas i tråkiga färger. Om något ska firas så ska det göras med pompa och ståt, glitter och mycket färg! I vårt utbud av engångsmuggar hittar du pappersmuggar med unik dekor och tåliga plastglas i olika utföranden. För att göra din fest perfekt bör du anpassa valet av engångsglas, då blir det inte bara något att dricka ur utan även något som bidrar till helhetsintrycket. Rätt engångsmuggar med snyggt motiv kan därför lyfta feststämningen till nästa nivå. De är dessutom säkra alternativ om festen hålls utomhus, eller om det bara vankas picknick eller grillmys i parken.

Om det är en stor fest på gång kan det vara skönt att slippa all disk dagen efter. Engångsglas kan visserligen gå sönder, men de lämnar inget glassplitter efter sig i trädgården! Både vuxna och barn kan bli lite tramsiga under festliga tillställningar, så det blir enklast för dig om du köper in ett lager med engångsmuggar med rätt motiv för temat på festen.

Engångsglas gjorda för alkohol – Vi har plastglas gjorda för speciella högtider som studenten eller kräftskivan, då får du ett glas som redan är dekorerat. Om du vill göra festen lättstädad men ändå snäppet elegantare passar vinglas i plast perfekt, eller kanske rent av champagneglas i plast!

Engångsmuggar för speciella högtider – Är det ett större sällskap som kommer till studentfirandet kan pappersmuggar vara ett bra komplement. Samma sak gäller vid familjehögtider som jul och påsk. Vid nyårsfesten kan du med fördel mixa snygga engångsglas med nyårsdekorerade pappersmuggar.

Engångsmuggar till picknicken – Då mat och dryck ska förtäras i det fria är engångsglas och muggar den bästa lösningen. De kommer inte att gå sönder i korgen på pakethållaren och de väger heller inte något direkt. Vi har både engångsmuggar för varm dryck och engångsglas för något läskande.

Engångsmuggar för födelsedagsfesten – Oberoende av vilken typ av födelsedagsfest du ska anordna har vi rätt engångsmuggar för dig. Vill du ha en variant med text som “Happy birthday” på? Satsar du på en mer elegant bjudning som kräver skimrande muggar med snygga detaljer? Är det kanske ett tema på kalaset så att muggarna ska vara dekorerade med ett visst motiv? Valet är ditt!

Engångsmuggar till barnkalaset – Till barnkalaset kan du slå på stora trumman och hitta riktigt roliga engångsmuggar hos oss! Om det är ett generellt kalastema finns många söta engångsglas att välja på. Är det ett kalas med maskerad eller ett speciellt tema kommer du med största sannolikhet att finna engångsmuggar med precis rätt motiv. (Psst, det gäller även fester med tema för vuxna!)

Engångsmuggar till halloweenfesten – Få dina gäster att komma i rätt stämning med enkla medel. Om du inte är mycket för dekoration så hjälper engångsmuggar med halloweenmotiv dig en bra bit på vägen. Du kan välja lite mildare varianter med tecknade pumpor och fladdermöss, eller riktigt läbbiga varianter med blod eller skräckclowner på.

Engångsshotglas – Vissa fester kräver shotglas i stora lass, och då kan det vara smart att införskaffa ett gäng i plast. Vi har engångsglas i roliga färger och lite tåligare versioner formade som provrör och de i neon. Du hittar även shotglas med tillhörande shotbricka i roligt utförande.

Vi har flera hundra olika varianter på engångsmuggar i vårt sortiment, så det finns något för alla typer av fester. Genom att köpa dina partytillbehör hos oss så blir det enklare att planera festen. Du hittar både dekorationerna samt allt för dukningen och får det sedan levererat hem på studs. Om inte annat kommer du tacka oss dagen efter festen när allt du behöver är en svart sopsäck istället för timmar i diskbaljan!
Läs mer