vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Pappersmuggar

Det är någonting med pappersmuggar som väcker festkänslan. De signalerar att situationen är temporär och det gäller att njuta så mycket som möjligt medan man har chansen. Om du har ont om tid och ska planera en fest med så få förberedelser som möjligt är pappersmuggar det perfekta hjälpmedlet. Det är funktionellt för att slippa både glassplitter och massa disk efter festen, men likväl en dekoration i sig själv.

I vårt utbud hittar du nyskapande modeller som stimulerar fantasin, kanske gör du en temafest bara utifrån ett gäng coola pappersmuggar? Vi har även traditionella modeller för specifika högtider som lätt går att kombinera med andra partydekorationer för en enhetlig och genomtänkt tillställning.

Du kan enkelt ge illusionen av en riktigt välplanerad fest genom att köpa dekorationer på samma tema. Dina gäster behöver ju inte få veta att det bara tog tio minuter att beställa allt hos oss! Matcha dina pappersmuggar med passande tallrikar, servetter, girlanger och kanske lite färska blommor i samma färgskala.

Pappersmuggar till barnkalaset – Har ditt barn en favoritfigur eller snöat in på något visst ämne? Att planera ett uppskattat kalas blir lättast om du tar fasta på det och befäster temat med dekorationerna och inbjudningskorten. I vårt utbud av passande pappersmuggar till barnkalas hittar du mysiga teman som Bamse, Alfons Åberg och Pippi Långstrump – eller mer fartfyllda maskeradteman som polis, pirat eller riddare.

Pappersmuggar till maskerad för vuxna – Visst kan det vara roligt att ha en maskeradfest för vuxna med teman som enhörningar eller superhjältar, men det kanske är vanligare med lite mer avancerade teman! Om du inte valt tema än rekommenderar vi att du kollar i utbudet av pappersmuggar för inspiration. Kanske det är dags för en 80-talsfest med karaoke, eller casinotema med inhyrd croupier?

Pappersmuggar för födelsedagsfesten – Alla födelsedagsfester kan bli rätt stimmiga, det är mycket socker och andra substanser som simmar runt i blodet på deltagarna. För att slippa leken “plocka glasbitar ur fötter” är pappersmuggar med födelsedagstema ett utmärkt val. I vårt utbud hittar du bland annat muggar med text och de med snygga partydekorationer som hologram och andra glansiga detaljer.

Pappersmuggar för speciella högtider – Om det vankas många gäster till din tillställning är det verkligen skönt med pappersmuggar så att du slipper diska i dagarna tre. Satsa den tiden på att festa istället! Att välja pappersmuggar gjorda för den specifika högtid som ska firas skapar mer feststämning än tråkiga vita plastmuggar som spricker så fort man ska ta en klunk. Här hittar du temamuggar som passar till exempelvis studenten, påsk, oktoberfest, kräftskivan, eid, jul och nyår.

Pappersmuggar för halloween – Halloween förtjänar riktigt otäcka pappersmuggar för att skapa den rätta stämningen. Vad sägs om läskiga pumpor eller skräckclowner för att få dina gäster att rysa? Om du föredrar en mer snygg stil finns pappersmuggar med målade döskallar eller med motiv på temat i guld.

Pappersmuggar för te med drottningen – Vi vet, det är inte så ofta vi får kungligt besök, men ibland kan det ju vara kul att låtsas! Vi har pappersmuggar som ser ut som riktiga tekoppar i porslin och de med extra blingbling. Passar utmärkt för en tebjudning i trädgården där gästerna består av ett gäng fnittriga femåringar. Eller på möhippan med ett gäng fnittriga något-äldre-åringar för den delen!

Tyvärr så går inte pappersmuggar att diska så att du kan återbruka dem vid nästa fest, men det är ett bättre alternativ än varianter i plast som bara används en gång. Pappersmuggar kan källsorteras eller användas till skräpskulpturer gjorda av dina små konstnärer där hemma. Lägg gärna fram en penna så att alla kan skriva sitt namn på muggen och använda samma genom hela festen också.
Läs mer