Bordslöpare

När det är dags att duka riktigt fint, men utan att du ska behöva lägga ner onödigt mycket jobb för att få till ett välkomnande bord, är en bordslöpare det rätta valet. Denna avlånga duk blir som pricken över i:et, grädden på moset eller löken på laxen. Ja, du förstår och eftersom alla dagar är värda att firas oavsett om det är vardag eller helg erbjuder Partykungen bordslöpare online för livets alla tillfällen. Du förändrar intrycket på bordet både snabbt och enkelt genom att lägga på en bordslöpare. Olika material, mönster och utseenden sätter stilen på studs.

Med en bordslöpare kan du ta ut svängarna rejält vid dukningen och göra den än mer personlig. Önskar du en avskalad dukning kanske du endast nöjer dig med en löpare direkt på bordet. För en mer ombonad karaktär kan du rulla ut en bordslöpare över en större duk och dessutom kan mindre bordslöpare fungera som tabletter. Ska du förresten äta en mysig middag tillsammans med din käresta? Då kan du visa att ni hör samman genom att lägga en bordslöpare tvärs över bordet som får agera underlägg till er båda. Både vackert och en hint om samhörighet till den speciella personen du vill ska förstå. Dessutom blir det mindre tvätt om du väljer en återanvändbar variant. Många av våra produkter är dock för engångsbruk. Bara att knyckla ihop och slänga efter användning. Då slipper du oroa dig för eventuella fläckar som inte går bort i tvätten. På så sätt är en bordslöpare ett ultimat skydd vid exempelvis en buffé. Kanske har du lagt på en vacker duk som du är rädd om. Rulla då ut en bordslöpare över, placera grytor och mat på löparen och låt den fånga upp eventuellt spill.

Förutom att duka med en bordslöpare till högtider, middagar, student och andra fester kan du dekorera dina hyllor, byråer och bänkar med dessa smala avlånga dukar. Det är kanske framförallt våra äldre släktingar som fyller ut varje liten yta i hemmet med dukar men det är en trend som borde bli modern igen tycker vi. Det är ju så mysigt med textilier! Fråga mormor om inredningstips för bordslöpare nästa gång du pratar med henne.

Vilken är din stil? Är du en minimalist, en som helst önskar att julen varar 12 månader om året eller en som älskar att förändra och dekorera huset till högtider som halloween? Vi vågar påstå att vi har minst en passande bordslöpare för varje tillfälle och stilpersonlighet. Dessutom till riktigt låga priser för att du ska kunna förändra ditt hem när andan faller på.

Nästa gång du dukar bordet kan du testa att matcha med dukar ton i ton eller välja bordslöpare som avviker från varandra i stil och därmed skapa en avsiktlig krock. Det kan bli väldigt effektfullt. Självklart har vi snabba leveranser så att du kan börja inreda och skapa mysiga, knasiga eller klassiska dukningar så snart som möjligt efter beställning.
Läs mer