Hem
Festartiklar Dukning Engångsbestick

Engångsbestick

Lita på Partykungen när vi säger att stora som små tillställningar kräver kitschiga och minnesvärda engångsbestick! För om du har en fest på gång så kommer du att behöva våra snygga bestick för att göra livet lite enklare för dig själv. Förutom att sätta en välkomnande och snygg twist på dina festligheter så är dessutom våra praktiska engångsbestick något som kommer att skala bort massor av tid efter att den sista gästen har gått hem. Tänk dig själv hur du vaknar på soffan med en bultande huvudvärk och en andedräkt som skulle kunna döda. Är du sugen på att ställa dig och diska en hel sjö av knivar, skedar och gafflar som använts under gårdagen? Nej, skulle inte tro det!

Duka, använd och släng sedan. Våra engångsbestick är helt enkelt gjorda för att bli en ”one hit wonder” bland alla dina gäster från när och fjärran. På Partykungen har vi samlat ihop ett gediget sortiment av form och färg, allt för att du ska kunna pryda bordet med sprakande bestick som ger glöd till nästa middags bordssamtal. Ta en närmare titt på vårt spännande sortiment och beställ hem engångsbestick online som passar till både picknick och fest.

Många av våra engångsbestick är så snygga att det tar emot att endast använda dem en gång och inte ge dem en adlad plats i kökslådan för alltid. Andra varianter är otroligt lika dem du redan har i diskmaskinen och kökslådan, så se till att du gör dig av med rätt bestick när du städar upp.

Om du trodde att engångsbestick endast var några spröda små plastbitar som går sönder vid första anblick så måste du tänka om. Faktum är att de flesta av våra varianter är tillverkade av antingen stark plast eller har ett nästintill metalliknande material som ytterligare bidrar till att du kommer att ha svårt att skiljas från dessa guldklimpar.

Kom också ihåg att våra engångsbestick faktiskt har en mängd av olika användningsområden. Låt dig inspireras av våra små idéer och oroa dig inte över prislappen, vi ser alltid till att ge dig marknadens bästa priser.

Engångsbestick till barnkalaset – Väntar du dig en karavan av barn till din unges kommande födelsedagsfest? Vi har självklart bestick och tillbehör som passar de allra yngsta. Välj mellan mysiga färger och engångsbestick som har en rundare form för att undvika tårar till tårtan.

Engångsbestick till julen – Julen är en underbar högtid men kan också vara full av stress på grund av allt planerande. Gör det enklare för dig själv genom att beställa våra engångsbestick i julfärger!

Engångsbestick till nyårsafton – Är det dags att fira in det nya året? Då har vi snygga och festliga bestick som kommer att glittra ikapp med din nyårsklänning. Se även till att kika närmare på våra glas och andra tillbehör som kommer att ta din nyårsfest till nästa nivå!

På ett, tu, tre har du alla partyprylar, engångsbestick och dekorationer du behöver. Vi hjälper dig att göra din nästa fest till den bästa någonsin!
Läs mer