vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Så fixar du den perfekta sommarfesten!

Så fixar du den perfekta sommarfesten!

Sommaren står i helblom och dina vänner väntar förväntansfullt på att just du ska koka ihop säsongens fetaste trädgårdsfest. Med flamingokostym, svalkande drinkar och äventyrliga aktiviteter bjuder du gänget på en oförglömlig dag som pågår långt in på småtimmarna. Följ nedanstående recept för maxad succé och kör hårt - i år det du som är sommarkungen!

Välj tema

Festen mår alltid bäst i sprakande temaskrud, och du må tro att det finns ett helt gäng att välja mellan! Varför inte återbesöka ett svunnet 70-tal med vida brallor och fräcka solbrillor? Eller förvandla trädgården till en tropisk strand i ett renodlat Beach Party (med allt vad det innebär!). Cowboys, Hawaii eller ett helt gäng vilsna kompisar som säger”Ursäkta, har jag kommit fel?” - möjligheterna är verkligen oändliga!

Ingen sommarfest utan ballonger!

Att ballonger ökar partyts festlighet är ingen hemlighet, men vilka ska man egentligen välja? Satsa på en hawaiiansk båge och komplettera med rosa flamingos och matchande folieblommor! Ljusgröna kreationer som matchar sommarens gräs är aldrig fel, och om du känner dig extra galen fyller du en rullskridsko med helium och låter den sväva bland vänner och fränder!

Bygg en hemmabar!

Det mest effektiva sättet att locka hem vänner är att erbjuda öppen (och hemmasnickrad!) bar! Med proffsiga ishinkar, uppblåsbara palmkylar och andra roligheter är det som gjort för härligt tikibarhäng i sommarsolen. If you build it, they will come - gästerna alltså!

Festliga drinkar!

En bar utan drinkar gör ingen glad. Färgglada kreationer proppade med partypicks och somriga sugrör i helfestliga fishbowls är ett måste när det vankas trädgårdsfest i solen, och om du vill ta drinken på en simtur rekommenderar vi den flytande drickahållaren som ser exakt ut som en unicorn. Varför inte matcha drinken med dagens sprudlande outfit, eller tävla mot kompisarna om vem som gör sommarens godaste drink? Skål på er!

En buffé med snacks och godis

Snacks i alla dess former är alltid uppskattat, så duka upp en riklig buffé med diverse läckerheter. Munkar på ställ, räfflade chips i mängder och proppade popcornstrutar är precis vad ni behöver efter avklarad grillmiddag. Godis är också viktigt, glöm inte det!

Hitta rätt outfit!

Likt sommaren klär du dig i varma färger som piggar upp på både in- och utsida. Ståtliga kostymer som pryds av somriga ting eller långklänning med matchande hawaii-krans - allt klär en skönhet! Med ledig 80-talsskjorta i kombination med fladdriga flamingoshorts och du blir hetare än stekhet!

Lek loss!

Vad vore en sommarfest utan vildsinta lekar i trädgården? I ett överdimensionerat parti uppblåsbar bowling visar du vem som är sommarlekarnas konung, för att sedan blåsa brallorna av polarna i en vildsint omgång beer pong. Men det finns såklart massa annat att välja på också! Limbo, bean bag och twerk pong för dig med häftiga höftrörelser! Må bästa partykung vinna!

Disco i vardagsrummet/trädgården!

Dansa gästerna genomsvettiga i månskenet till tonerna av dina gamla discodängor. Med spektakulär ljusshow, brummande rökmaskin, projektor och laserlampor blir det disco deluxe i partytältet - var så säker! Det blir en magisk natt under spegelbollen ni sent ska glömma.

Pssst…! Vi har även fixat spellistan för den ultimata sommarfesten. Check this out!