Hem
Så fixar du den perfekta sommarfesten!

Så fixar du den perfekta sommarfesten!

Sommaren står i helblom och dina vänner väntar förväntansfullt på att just du ska koka ihop säsongens fetaste trädgårdsfest. Med flamingokostym, svalkande drinkar och äventyrliga aktiviteter bjuder du gänget på en oförglömlig dag som pågår långt in på småtimmarna. Följ nedanstående recept för maxad succé och kör hårt - i år det du som är sommarkungen!

Bygg en bar!

Det mest effektiva sättet att locka hem vänner är att erbjuda öppen (och hemmasnickrad!) bar! Montera vår portabla och upplysta LED-bänk som du skyddar under ett hawaiianskt tikitak, sedan införskaffar du tvättäkta barstolar för god komfort. Lite vägglampor i neon och små men kraftfulla kylskåp och du är redo att öppna!

Snacks och snask!

Snacks var det här! Om du så är en pringlesperson eller lojal mot Lay's har vi något för dig. Bränn sönder gommen med Chili Klaus heta chips, dela ut småpåsar från Estrella eller visa dig på styva linan med lime i limited edition. För dig med extra matig gästlista rekommenderar vi popcornkartongen - extra mätta magar för glada sommardagar!

Sommarskrud!

Likt sommaren klär du dig i varma färger som piggar upp på både in- och utsida. Ståtliga kostymer som pryds av flamingos och tropiska solnedgångar är ett måste när du bjuder in vännerna till trädgårdsfest. Med extraordinära solglasögon på nästippen och kostym i helrosa finns det inga gränser för kul ni kommer ha. Klä dig i hippieklänning och blomsterkrans för extra frihetskänsla!

Lek loss!

Vad vore en sommarfest utan vildsinta lekar i trädgården? Slunga ärtpåsar mot cornholes i en kamp om ära och respekt innan du byter fokus till Yatzyn i XL du så varsamt placerat på gräsmattan. Eller varför inte utmana vännerna i ett överdimensionerat parti bowling som avslutas med klassikern kubb? Ni som gärna dricker starkt satsar i vanlig ordning på en lagom krävande omgång kapsyldart där vinnaren får en till öl!

Sommardisco!

Dansa brallorna av gästerna i månskenet till tonerna av dina gamla discodängor. Med spektakulär ljusshow, blinkande skor och rave-glasögon får ni en perfekt avslutning på festligheterna och gästerna skickas hem nöjda och nydansade. Gör det lite extra fint med bordsfransar, ishink och servera drinkarna ur en sprakande discomugg. Så ska en sommarfest se ut!