vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temafest: Ursäkta, har jag kommit fel?

Temafest: Ursäkta, har jag kommit fel?

Denna omåttligt populära temafest sprider sig som en löpeld över sociala medier just nu, och anledningen är solklar - det är nämligen superkul! Reglerna är enkla: Varje gäst missuppfattar inbjudan och dyker upp i valfri besynnerlig outfit. När du som värd öppnar dörren kommer du mötas av en hel kavalkad av udda typer med dåliga bortförklaringar. På den här festen kommer pirater tvingas umgås med sjuksystrar och Teletubbies - och förhoppningsvis komma överens. Här följer några passande dräkter för dig som undrar ”Ursäkta, har jag kommit fel?”.

Yrke

Ursäkta, har du kommit fel? Som en person mitt i karriären kan livet vara så pass stressigt att man blandar ihop dagarna. Var du kanske påväg till ditt jobb som pilot, kock eller hejarklacksledare? Och hamnade på partaj istället? Ingen fara, det är bara att fortsätta dansa - det spelar väl ingen roll att du är klädd som kirurg eller astronaut?

Trollkarl

Ursäkta, har du kommit fel? Det ser ut som att du via kvastvägen var påväg mot Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Vilken tur att alla på den här festen älskar Harry Potter - för vem vill inte göra piruetter med Hagrid, Moaning Myrtle eller Professor McGonagall? En magisk afton väntar - trots att du gått fel!

80-tal

Ursäkta, har du kommit fel? Det ser ut som att du var påväg tillbaka till 80-talet? Med skrikig träningsoverall och böljande hockeyfrilla är du ändå välkommen in att partaja med oss tråknissar som lever på 2000-talet. Är det träningsset, lila overall eller gul joggingdress som gäller?

Zombie

Ursäkta, har du kommit fel? Det ser ut som att du hör hemma på en kyrkogård några meter under marken. Men om du insisterar får du givetvis komma in på festen - men då får du lova att inte äta våra hjärnor! Zombies kommer i ändlöst många varianter, så som sjuksköterskor, cheerleaders, präster, basketspelare och fängelsekunder. På den här festen är alla välkomna - odöd som levande!

Nintendo

Ursäkta, har du kommit fel? Det ser ut som att du hör hemma i en gokart på Rainbow Road. Men eftersom alla på den här festen har en förkärlek till Nintendo så är du ändå välkommen in! Dansa loss som Donkey Kong, Peach eller Yoshi för att återskapa lite härlig SNES-känsla. Eller varför inte svinga svärd i rollen som Link? Eller vara snabbast på festen utklädd till Bowser?

Pirat

Ursäkta, har du kommit fel? Skattkammarön ligger ditåt, men om du är ändå är här vill du kanske komma in på ett glas halvljummen rom? Det är en väldig tur att piratdräkter är snygga nog att passa på fest, och det är bara att välja mellan piratkapten, karibisk pirat eller sjörövartjej. Sväng på träbenet och släpp loss!