Ishinkar

Det finns få detaljer som sätter ribban för en tillställning så som vad ishinkar gör. Tänk dig att du är bjuden på ett poolparty och när du anländer så flyter en stor uppblåsbar ö tillika ishink fylld med bira och andra godsaker. Då vet du att det vankas party och att ni kommer festa som det inte finns en morgondag. Vi har därför ett stort utbud av ishinkar i olika prisklasser för alla sorters tillställningar. Du hittar värstingmodellerna som du kan duka upp på långbordet när du bjudit in dina vänner till din herrgård. Du hittar de uppblåsbara för studentlyan och poolfesterna, romantiska ishinkar med hög fot och de roliga till möhippan. Allt för att kunna ge ditt speciella tillfälle det där som kallas “det lilla extra” men som enligt oss är a och o.

En ishink är såklart inte bara ett dekorativt föremål utan de är även mycket funktionella. De kyler drycken snabbt och dessutom bibehåller de temperaturen länge. Det betyder att ni kan festa i flera timmar utan att ölen blir pissljummen. Hur länge och snabbt vätskan kyls beror på vilken typ av ishink du valt. Vissa ishinkar har dubbla väggar vilket gör att isen smälter långsammare.

Många förknippar ishinkar med alkohol men det finns många festliga varianter som fungerar superbra även på barnkalaset. Kyl läsk, saft eller ställ skålar med glass där i och du kommer bli veckans populäraste förälder. Vissa ishinkar, även kallade isbaljor, är så stora att de även kan användas som bad och kyla ner övertaggade personer när isen slutligen smält.

De flesta ishinkar passar vid flera tillfällen även om du köper en temabaserad. Vi har ishinken du lätt kan ta med dig till stranden eller parken. Det finns både uppblåsbara som inte väger mycket, men även påslika som du kyler ner innan användning och du lätt kan stoppa vin- eller vattenflaskan i. Beroende på vilken material du väljer så finns det många olika fördelar med dem. Vi har ishinkar för alla tillfällen i olika material så att du ska hitta det som passar just din livsstil.

Ishinkar i rostfritt stål är kanske de mest klassiska modellerna. De är ofta otroligt snygga och kan med fördel stå framme även då de inte används. Lite lyxigare modeller av ishinkar är helt kondensfria trots att de är iskalla.

Många ishinkar är riktiga partyhöjare, eller vad sägs om de som skiftar färg? Det kan inte bli mer disco än så! Uppblåsbara ishinkar kommer i flera olika storlekar och former. De är ofta humoristiska och superroliga att använda på temafester. Vissa av våra uppblåsbara ishinkar är utformade som exempelvis öar eller barer så se till att ha starka lungor för de är gigantiska. Eller så låter du kreditkortet arbeta och köper en elektrisk pump.

Oavsett vilken ishink eller isbalja du väljer att köpa kommer du att få mycket glädje av den framöver. Kom ihåg att du inte behöver placera en flaska med alkohol i den, utan du kan lika gärna placera desserter som ska serveras kylda vid festligare dukningar.
Läs mer