vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temafest: 70-talsfest

Temafest: 70-talsfest

Återupplev en svunnen tid och bjud vännerna på en glittrig discofest som doftar blommigt 70-tal. Med storslagna frisyrer, skyhöga stövlar och helt sjuka dansmoves slungar ni er tillbaka till discots guldålder på ett kick! Putsa spegelbollen - det är dags att festa som om det vore 1975!

Kläder

När det ska väljas outfit finns det ingen övre gräns när det kommer till glitter. Paljetterna ska rassla när du intar dansgolvet och slänger med höfterna till tonerna av Bee Gees. Annars är det färg och form som gäller, och överdel matchas givetvis med underdel. Jumpsuit? That’s 70’s style!

Belysning

Förvandla lokalen till ett blinkande inferno av kulörta färger med våra festligaste discoljus. Bädda in rummet i LED och starta bubbelmaskinen för att maxa discokänslan. Ett ultimat tillfälle att visa upp dina hetaste höftjuck!

Accessoarer

70-talet var accessoarernas storhetstid, så se till att ladda med glittriga stövlar, discoglasögon, paljettväst och en riktigt festlig hatt. Det sitter i detaljerna och vi har laddat lagret med grejer som garantera kommer sätta guldkant på kvällens festligheter!

Extra allt!

Bjussa vännerna på rader av överraskningar genom att duka upp med discomuggar och fotoprops på samma tema. Med spegelbollsballonger i taket och glitterdraperi skapar du en oemotståndlig atmosfär för er att dansa omkring i med discokulor hängandes i snibbarna!

Spegelbollen

Att den guldiga spegelbollen är den absolut viktigaste beståndsdelen på ett tvättäkta 70-talsdisco kommer knappast som någon överraskning. Häng upp den i taket och låt solkatterna dansa runt dig och vännerna samtidigt som era rytmiska kroppsrörelser pulserar till tonerna av Stayin' Alive. Less bitter with more glitter!