Hem
Temafest: Hawaii

Temafest: Hawaii

När vädret på hemmaplan inte levererar och kölden letar sig in under ytterrocken gäller det att pigga upp stämningen med lite sköna vibbar från Hawaiis soldränkta stränder. Förvandla boendet till en sprakande semesterupplevelse och bjud in vännerna för att fira bland palmer och blomsterkransar. Här är allt du behöver för att festa på hawaiianskt vis!

Kläder

När det kommer till klädsel så gäller det att ta i så du nästan spricker med både färg och form. Skrikrosa kostymer som pryds av palmer, blomsterprydda stråhattar och ananasglasögon i kombination med en urtjusig hawaiikjol är ett riktigt framgångsrecept för att smälta in i det tropiska miljön. Och glöm inte att köpa blomsterkransar på storpack!

Dekor

Se upp - det flyger både papegojor och flamingos i vardagsrummet! Bland uppblåsta palmer och färgglada fåglar har ni strålande utsikter att dansa hula hula och riva av ett skrikigt ukulele-solo så att det dånar i väggarna! Pryd badrumsdörren med lite äkta hawaiiansk konst och ge gästerna en rejäl överraskning i toakön, och givetvis sprider du ut blomster och palmblad i hela hemmet!

Drinkar

Ge kvällen en hejdundrande inledning genom att bjuda på ett par svalkande drinkar ur våra festligaste glas! Tiki-muggar, kokosnötter och margaritaglas - we got it all! För att pynta ytterligare ska det givetvis införskaffas sugrör i bambu och ett färgglatt drinkparaply. Vill du ha tips på smarriga fördrinkar klickar du här!

Dukning

Duka upp för fest med våra mest tropiska bordsdekorationer! Förutom färgglada papperstallrikar blir det genast maxat intryck om ett muffinsställ brinner mitt på bordet bland honeycombs och uppblåsbara öltunnor. Endast kreativiteten sätter gränser!

Pool

Har du ingen pool? Inga problem - ni får helt enkelt flyta runt på golvet! Välj mellan en överdimensionerad isglass eller en vrålrosa flamingo, sen är det bara fylla på med badbollar, krokodiler och mugghållare. Det är nästan så man hör vattnet skvalpa!

A hui hou!