Visa större bild

Snäckkorg

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Normalt är det inga problem att fixa dekorationerna till vilket festtema som helst, men vissa teman är svårare än andra. Exempelvis när du ska förbereda inför halloweenfesten. Då tar du bara fram dina gamla mörka gardiner, river dem i remsor och vips så har du liksom allt du behöver för en lyckad fest. Likadant med julfesten. Allt finns liksom redan där hemma. Men hur är det om du ska anordna exempelvis en Hawaii-temafest? Har du en flamingor i garderoben? Eller ett par kokosnötter under sängen? Ligger det ett gäng med bastkjolar och palmer i förrådet? Nej, det gör det troligtvis inte så då kan det vara bra att bunkra upp med såna grejer så att du vet att det finns när du behöver dem.

Snäckkorg är en mycket snygg dekoration som passar lika bra till hawaiifesten som att ha stående framme i badrummet som ständig dekoration. Korgen är tillverkad av trä och snäckorna är helt äkta snäckor ifrån havet! Skapa en trolisk atmosfär i ditt hem med hjälp av den här mycket vackra snäckkorgen.

Mått: 15 cm Ø.

Taggar

OMDÖMEN (6)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Josefine för 2 år sedan
  Jättefina och många snäckor!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Åsa för 4 år sedan
  Perfekt blandning mellan platta & skruvade snäckor. Använde ett gäng platta snäckor för att bygga en egen snäckkrona. Supernöjd med resultatet!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Carina för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30517 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle