vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Beer Pong

Beer Pong är spelet som är skapat för dig som är både kung i baren och en tävlingsmästare! Detta enkla dryckesspel börjades först spelas på studentföreningar i USA på 50-talet men har sedan dess kommit att bli ett internationellt fenomen där man turas om att försöka pricka varandras glas och försöka dricka varandra under bordet.

Ställ upp två lag på vardera sida och värm upp tassarna. Kasta bollen och se hur den flyger i en perfekt bana och landar i din kompis glas på andra sidan. Glöm inte att skratta åt honom när han tvingas svepa sitt glas och besegra festens alla lag för att bli krönt Kungen av Beer Pong, historiens mest åtråvärda fest-titel!

På Partykungen hittar du allt du behöver för att ta dina första stapplande steg mot tronen och kungakronan. Vi har färdiga Beer Pong-set i alla möjliga olika varianter som du kan köpa online. Sätt igång festen redan nu med en, två eller trettiotre omgångar Beer Pong!

Det finns inget bättre än att klå sina vänner i ett spel som kräver både stil och finess. Beer Pong kommer att väcka tävlingsinstinkten hos alla på festen men så fort röken har lagt sig efter ett rejält sjöslag så kan du vara säker på att ni skålar tillsammans!

På Partykungen hittar du massor av tillbehör för Beer Pong online som passar alla möjliga typer av fester. Kolla in vårt breda sortiment av olika färger som inte bara kommer att få er att skratta och skråla, det är också en snygg detalj som kommer få dina gäster gröna av avund.

Vi har Beer Pong-varianter som är både vågade och roliga. Varför inte sätta dina kläder på spel om du är så säker på att du kommer att vinna? Vårt Strip Pong kommer lämna dig både salongsberusad och i strumplästen om du förlorar, så se till att du prickar rätt för att istället klä av motståndarlaget.

Du behöver inte vara varken student eller ung för att ha kul med Beer Pong. Varför inte utmana ynglingarna på festen och visa dem att ålder bara en siffra? De kommer att häpna när bollen landar i deras drink och de tvingas dricka glas efter glas.

Beer Pong är ett enkelt och roligt sätt att sätta snurr på festen. Alla älskar en utmaning och speciellt i kombination med svepandet av smaskig dryck. För att kunna spela Beer Pong så kommer du att behöva våra coola Beer Pong-set av bollar, glas och bord.

Är du lite finare i kanten och föredrar vin över öl så har vi även Beer Pong-varianter där du dricker Prosecco eller rosévin istället. Vill ni spela med höga insatser så kanske rom-varianten är spelet för er istället? Akta dig för att förlora, det tar inte lång tid innan du går från att vara festens kung till att dricka fyra shotglas och bli sittandes i soffan.

Har du en swimmingpool och solen skiner? Då har vi flytande varianter där du förvandlar ditt pool-party till helgens snackis och blir grannskapets nya favorit! Självlysande partycups eller Beer Pong-glas i supersnygga färger, på Partykungen finner du alla Beer Pong-tillbehör som du behöver för att sätta snurr på festen!

Älskar du att dansa och skaka på din rumpa? Föredrar du att dricka shots istället för öl? Vi har massor av Beer Pong-varianter som passar alla smaker. Kolla in vår sortiment av Twerk Pong, Shots Pong eller Human Beer Pong för att hitta din nya favorit!

Vi ser till att du får supersnabba leveranser och schyssta priser så att du kan planera årets fest redan idag!
Läs mer
60 träffar