prosecco-pong-94975-1

Prosecco Pong

149 kr

Välj variant:

 • Tanja
  för 2 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Brukar du avstå från ölspelet Beer Pong på fester bara för att du inte tycker om öl (trots att du gråter inombords och vill inget hellre än att vara med och spela)? Om du hellre föredrar Prosecco som festdryck är Prosecco Pong det självklara partyspelet för dig!

Prosecco Pong fungerar precis som Beer Pong fast med tjusiga Proseccoglas och pingisbollar i den finaste rosa nyansen istället. Så dra ihop kompisgänget och utmana varandra på en omgång Prosecco Pong! Det ultimata festspelet som passar minst lika bra både till förfesten som till midsommar, nyårsfesten eller födelsedagsfesten!

Förpackningen innehåller: 
12 st. Proseccoglas i plast
3 st. Rosa pingisbollar i plast

Hur du spelar Prosecco Pong:

Dela upp er i två lag och sätt upp ditt prosecco-bord med 6 glas i en trekantig form. Försök sedan att träffa glasen med pingisbollen, antingen via studs eller direkt. Om du träffar bollen i glaset så dricker din motståndare upp bubblet. Upprepa tills det finns ett vinnande lag! Du kan såklart ändra reglerna som du vill för att det ska passa just er fest!