vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temafest: Beach Party

Temafest: Beach Party

Sommarens hetaste fester utspelar sig på stranden, och om du inte har möjlighet att åka till lämpligt vattenbryn så kan du alltid ta stranden hem till vardagsrummet istället. Med rätt pynt, iskalla drinkar och några rejäla skopor sand förvandlar du enkelt din boning till en exotisk playa på nolltid. Här är allt du behöver för att fixa årets beach party!

Klädsel

Med uppknäppt hawaiiskjorta och spretig stråhatt på är du mer redo än någonsin att välkomna gästerna till din hemmasnickrade strand. Det blir en helkväll bland hawaiikransar och kjolar där ananaskostymer matchas med tequilaglasögon och strålande humör! Svalhet och funktion möter djärva mönster i den här heta kollektionen som är så somrig att man dånar!

Pynt

Klä hemmet i sommarskrud av exotiskt slag med hjälp av palmblad och flamingos. Med rislampor dinglandes i taket bredvid jättegirlanger och ballonger är känslan av Hawaii inte långt borta - och givetvis kröner du verket med en ståtlig backdrop. Luau party!

Dukning

När magarna ljudligt börjar protestera är det dags att forsla gästerna till bords - och vilket bord sen! Satsa på en storslagen dukning med färgglada papperstallrikar, somriga partycups och palmbladsprydd bordsduk. Toppa bordet med en saftig vattenmelons-solfjäder - sen är det varsågod!

Barhäng

För att bli extra populär bland dina festsugna gäster bygger du givetvis en bar med tiki-tema! Med cocktailset, flamingo drinkpinnar och Pina Colada glas skakar du fram din odödliga groggar under Tiki-taket som skyddar dig mot stark sol. Pimpa lite extra med tygbanner och bordskjol för extra stilpoäng!

Lekar

Ingenting är så självklart som ett gäng roliga utomhusaktiviteter på just ditt strandparty! Utmana vännerna i allt från kubb och strandtennis till steggolf eller klassisk krocket. Vinnaren får ett rekorderligt handslag och en klapp på axel! Vem spöar du i ett parti gigantiskt Yatzy?

Uppblåsbart

Ingen sommarfest utan en hel drös uppblåsbara leksaker! Ladda upp med flytande drickahållare, vajande palmer och magiska enhörningar för att komplett upplevelse. Den uppblåsbara trädkylen proppar du full med is - och vips så har du en portabel kyl. Den badsugna vill med största sannolikhet guppa runt på en megastor flamingo badring - var så säker!

Trevligt strandhäng önskar Partykungen!