vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Storslagna tips för en lyckad födelsedagsfest

Storslagna tips för en lyckad födelsedagsfest

Grattis, hipp hipp hurra och allt det där! Du fyller år och nu ska du minsann visa dina vänner att du är värd att firas ordentligt. Här guidar vi dig med storslagna tips för en extra lyckad födelsedagsfest - med allt från inbjudningar till dekor. För det är ingen vanlig dag, det är din enastående födelsedag!

Gör en riktig inbjudan

Minns du den spännande känslan av att få fysiska inbjudningar? Snärtiga kuvert i fina färger som ligger och glöder av förväntningar i brevlådan. Låt oss återskapa en svunnen tid genom att bjuda in nära och kära med fina kort med matchande kuvert! Kolla in vårt breda sortiment och välj din favorit - sedan skriver du bara tid och datum innan du postar dina festsugna vänner. Hur kul!

Gör en riktig inbjudan

Ballongboxar

Du har hört om den svävande heliumballongen, men vad sägs om att prova något nytt och kapsla in dina ballonger i den urtjusiga ballongboxen? Ett effektfullt och annorlunda sätt att maxa feststämningen - välj din nya, fina ålder i siffror eller kör på en kvadratisk variant!

Godisbuffé

Att godisbord bara platsar på barnkalas är struntprat! Istället för trötta snittar med läskig pepparrotskräm dukar du istället fram mängder av favoritgodis i megastora byttor. Vi har mängder av sötsaker på storpack som mättar även de största av fester - och det är bara att ta för sig!

Godisbuffé

Det goda temat

Ett bra tema är själva kärnan i en lyckad fest, och det finns ju så många att välja mellan! Förvandla lokalen till Hogwarts och be gästerna komma utklädda till Harry Potter eller annan valfri karaktär ur samma serie. Eller varför inte anordna rymdfest, 80-talsdisco eller vilda västern-party? Med vårt breda alster av dräkter och tillbehör är möjligheterna oändliga! Vilket tema väljer du?

Roliga aktiviteter

När gästerna suttit ett tag och festen tappar fart gäller det att aktivera vännerna med roliga spel. Med ett proffsigt bord ämnat för beer pong blir du garanterat gängets främste festarrangör, men vid platsbrist är det minst lika kul med ett klassiskt parti bean bags. Annars kanske twerk pong är något för er, om ni älskar att dansa brallorna av er?

Ljusshow

En födelsedagsfest som lyser i mörkret är inget man betackar sig. Släck lokalen och dela ut blinkande kaninöron, glasögon och andra roligheter som lyser i kulörta färger. Det är helt omöjligt att inte brista ut i spontandans i skenet av häftiga glowsticks och LED-produkter!

Ljusshow

Egoboost!

Det är din dag, så givetvis ska ditt vackra face pryda en rad olika roligheter! Skicka in dig vackraste selfie till oss så fixar vi t-shirts, flasketiketter, tårtbilder och ballonger. Ingen ska missa att det är just du som fyller år!