vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

LED-Belysning

Förhöj partykänslan med LED-belysning i form av pumpande stroboskop och coola discokulor. Vi på Partykungen har allt för smarta ljushuvuden som vill skapa en mäktig atmosfär, hemma eller i en festlokal. Ljus är en otroligt viktig del av inredningen, det gäller inte minst när det är fest! Med LED-belysning kan du spika stämningen till 100 % oavsett om du vill anordna ett ljust och roligt barnkalas eller om du vill ha ett spöklikt sken under en läskig temafest.

Det krävs inte bara skön musik för att få till ett bra partygung. Rätt ljus är också viktigt. Nu kan du kan köpa LED-belysning som förvandlar ett hörn av vardagsrummet eller kanske en altan till värsta nattklubben. Vi har till och med LED-belysning med rökeffekter och annan utrustning som du tidigare var tvungen att hyra. Det är verkligen ljusa tider för den som vill åstadkomma ett skönt och dansvänligt sken på festen. Vi har grejer som är så pass kraftfulla att de funkar även för dig som hyrt en festlokal för att större party.

Här hittar du ett stort utbud av roliga partyslingor som sätter den rätta stämning på kräftskivan, halloweenfesten eller födelsedagskalaset. Slingor och blinkande girlanger kan fästas över en dörr för att markera var partyt startar eller bara bidra med extra stämning var du nu väljer att hänga upp dem. Vi har även ljusslingor som är diskreta och eleganta snarare än festliga. Sådana kan du använda som en del av den vanliga belysningen i ett rum. Testa att placera en LED-slinga inuti en behållare som släpper igenom om ljus. Vips har du designat en lampa!

Belysningen spelar mycket stor roll för hur vi upplever ett rum. Många tänker inte så mycket på det utan kör på med samma lampor, år efter år. Med LED-belysning får du större möjligheter än någonsin att inreda med ljus. Testa att rikta en LED-lampa mot en växt och se vilka tjusiga skuggor den kastar över väggen eller använd en LED-slinga till att markera ett foto eller ett prydnadsföremål du gillar.

När du kollar in vårt utbud så ser du att LED-belysning inte bara innebär lampor och utrustning för ljuseffekter på ett party. Vi har även gott om leksaker, smycken och till med kläder som få ett extra lyft tack vare inbyggd LED-belysning. Även om sådana prylar kanske passar extra bra när det är fest ser vi även många andra användningsområden. Mörker är mysigt, särskilt i kombination med LED-belysning när du vill se bättre eller synas mer!

LED-ljus är otroligt energieffektivt och har längre livstid än andra lampor. En annan stor fördel med LED-belysning är att den inte genererar värme på samma sätt som andra lampor. Det innebär att du kan placera LED-armaturer och ljusslingor utan att behöva tänka så mycket på annat i rummet. En LED-slinga kan till och med täckas med textil om du vill få ett mjukare ljus med en viss färg.

När det gäller LED-belysning med batteri är du naturligtvis inte begränsad av var vägguttagen sitter utan du är helt fri när det gäller placeringen. Se bara till ha extra batterier av rätt typ hemma så att du inte får famla runt i mörkret en vacker dag!

På Partykungen hittar du det mesta i fråga om modern LED-belysning online. Vi håller våra priser nere så att alla ska ha råd att köpa LED-belysning för festen och hemmet. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig som riktiga partykungar!
Läs mer