vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Festspel

Om det vankas party eller förfest så är ett roligt festspel nästintill ett måste. Men känns ett vanligt sällskapsspel lite för torrt och stelt? Då har vi på Partykungen precis det du behöver för att lätta upp stämningen och snurra igång festligheterna! Här har vi nämligen samlat alla våra absolut bästa festspel som inte bara kommer föra dig och dina vänner närmare varandra, I takt med att festspelet fortlöper kommer ni även att vara halvvägs in i en galen festkväll som ni sent kommer att glömma – eller ha svårt att komma ihåg!

Vill du prova på ett helt nytt partyspel med dina vänner, eller kommer det mycket nytt folk till din fest? Våra fartfyllda festspel är den ultimata isbrytaren och kommer dessutom ge dig en gyllene chans att komma närmare ditt söta span som precis klev genom dörren. Det spelar ingen roll om det är födelsedagsfest, svensexa, möhippa, studentfest, maskerad, förfest eller en vanlig fest – ett härligt partyspel är aldrig fel! Så skippa din gamla dammiga kortlek och ta istället en titt bland våra roliga festspel, du kommer garanterat hitta något kul att köra på nästa party!

Har du planerat att bjuda hem lite kompisar men är osäker på vad ni ska syssla med? Mat och kallprat i all ära, men ju mer aktiviteter som finns tillgängliga, desto lättare kommer det bli för dig att kunna slappna av och njuta av dina vänners sällskap. Välj bland alla våra festspel online, det kan vara kul att ha några olika varianter hemma. Ett roligt festspel passar dessutom prima om det finns flera på festen som inte känner varandra sedan tidigare. Samla ihop ett par lag och det kommer inte dröja länge innan nya vänskaper har bildats!

Om du är osäker på vilken typ av festspel som passar din fest så behöver du först fråga dig själv vilken typ av människor som kommer att delta.

Festspel för ölälskare – Har det blivit dags att samla ihop det gamla gänget och dricka några bira innan ni sticker ut på stan och festar? Kör några rundor av Beer Pong och kora kvällens kung innan förfesten är över! På Partykungen finner du en stor mängd av varianter av Beer Pong som passar alla plånböcker och smaker.

Festspel för tjejgänget – Var det länge sedan du och dina väninnor fick chansen att sätta er ner och dricka några glas vin? Varför inte ta tillfället i akt och göra det tillsammans med några roliga frågespel som garanterat kommer att sätta fart på diskussionerna. Kolla in våra olika varianter av “Jag har aldrig” och “Sanning eller konsekvens”.

Festspel för de lite äldre – Om ni har kommit upp er i åren så kanske det inte passar att svepa tio shotglas innan klockan blivit nio på kvällen. Det betyder dock inte att ni inte kan ha kul med våra festspel. Kolla in våra frågesport- eller sällskapsspel med twist. De kräver att du gnuggar dina små grå men bjuder ändå upp till festligheter och dryck!

Festspel är den perfekta isbrytaren och stämningshöjaren. Köp festspel online och få dem levererade till dörren med blixtfart!
Läs mer