Hem
Roliga Prylar Skämtartiklar Skämtskyltar & Dekaler

Skämtskyltar & Dekaler

Roliga varningsskyltar blir faktiskt aldrig tråkiga! VI har samlat de allra bästa och har ett alldeles eget sortiment med skämtskyltar och dekaler som är lika roliga som fyndiga och välkomnande. Häng upp dem på din dörr, kanske till och med ytterdörren för att hela kvarteret ska få sig ett skratt. Tänk bara på att inte skrämma bort brevbäraren!

I vårt utbud finns de klassiska triangelskyltarna med varningstexter. Bröllop, halloween, kräftskivor, oktoberfester eller förfester kan faktiskt vara en anledning till att varna förbipasserande. För att inte tala om varning-för-surströmming-skylten. Snälla, beställ flera hundra skyltar av detta slag om du planerar att öppna en surströmmingsburk. Om man skulle komma så nära som att läsa varningstexten på din ytterdörr är det ju redan alldeles för sent.

Beställ roliga skyltar och dekaler hos Partykungen för att inreda och dekorera ditt hem med lite mer humor. Här finns diverse fyndiga skyltar som även kan fylla väldigt god funktion i och med att gästerna hittar rätt till festen.
Läs mer