vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Roliga Prylar Skämtartiklar Klassiska Skämtartiklar

Klassiska Skämtartiklar

Vi är inte kända för att vara rumsrena och tur är väl det om man ska se till att ALLA har roligt. Här bjuder vi på ett brett sortiment av klassiska skämtartiklar. De kanske inte är lika populära i alla sammanhang, men om du är riktigt modig så kan du ju försöka skapa god stämning på företagslunchen genom att ta fram en uppblåsbar bajskorv och lägga mitt på bordet, eller varför inte byta ut tvålen på toaletten till vår väldoftande och ståtliga snopptvål.

En fin, men ack så tjatig papegoja som upprepar allt du säger kan få vem som helst att förlora förståndet. Ge bort en present i form av chokladpiller med namnen Acetylkärlekssyra, Hornylabil eller Paracetasnål för att tala om för någon hur vackra egenskaper hen har. Skräm slag på hela stället med ett avhugget finger eller skäm ut din bäste vän med den mest klassiska av dem alla – pruttkudden.

Partykungen gör allt för att du ska ha roligt och vi behöver inte hymla med att vårt utbud av klassiska skämtartiklar inte är särskilt komplicerat. Huvudsaken är att de bjuder på skratt! Och då får det kanske kosta lite pinsamheter på köpet...

Läs mer