vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Pranks

Det sägs att ett gott skratt förlänger livet, och vad lockar till skratt mer än ett bra prank? Som de festprissar vi på Partykungen är kan vi såklart inte låta bli att erbjuda de bästa practical jokes-artiklarna på marknaden. Om du rotar runt i vår sk(r)attkammare en liten stund kommer du fort märka hur idéerna bara flödar! Låtsas bli påkommen när du "röker", lägg fejkmaskar i smöret, applicera en dos bajsspray i badrummet eller skräm kompisen från vettet med en spik i handen. Det är så enkelt att busa, och det är lika kul varje gång!

Vi erbjuder flera olika skämtartiklar som passar utmärkt att ge bort som gåva till en skojfrisk familjemedlem eller polare. Kanske ett vinglas som är designat helt upp och ner, ett paket chokladanusbitar eller en presentförpackning med... En bajskorv? Många av våra produkter passar lika bra att använda som komplement till din maskeraddräkt för halloweenfesten. Du kanske ska klä ut dig till en skräckinjagande zombie? Låt en avhuggen lem vara en del av din outfit och skapa en riktigt realistisk känsla. Vi erbjuder även massor av realistiska fejkdjur som exempelvis kackerlackor, maskar, flugor och ormar som du kan använda för att skrämmas, eller som dekoration till halloweendräkten och festlokalen. För att få till en gemytlig halloweenkänsla på festen är det viktigt att pynta hemmet med skrämmande props – vad sägs om en mosad kropp under garagedörren eller en läskig hand i bokhyllan?

Partykungens sortiment av practikal jokes-produkter passar perfekt för dig som vill hämnas efter att du själv blivit utsatt för ett prank. Kompisens bidrag kommer betraktas som småpotatis efter du slagit till! Här hittar du allt från pruttkuddar, fejkspya och fejkbajs till magiska knivar, smällare och vattensprutande dörrklockor. Från vårt utbud kan du till och med klicka hem en radiostyrd kackerlacka, mus eller krokodil som kommer få prank-offret att flyga upp i taket av rädsla. På tal om att hoppa upp i taket, har du kikat in våra elchocks-produkter? Vi erbjuder både måttband och laserpekare som ger ifrån sig elstötar när någon (din kompis) försöker använda dem. Några andra klassiker i vårt sortiment är ormen i chipsburken och vattensprutande ringar, cigaretter och tändare som aldrig går att misslyckas med. Det går ju inte heller att slå ett riktigt bra prutt-prank, så glöm inte bort att kolla in vårt utbud av pruttkuddar, bajsspray och andra roliga produkter som släpper ifrån sig ljud eller lukt.

Skojigheter går det inte att få för mycket av, därför bör du ta varje tillfälle du har att skoja, busa och skratta. Oavsett om du vill skrämmas, luras eller bara irritera någon på ett sådär härligt, kärleksfullt sätt har vi precis allt du behöver för att få till ett lyckat prank. Utforska vårt roliga sortiment och klicka hem det du behöver för att få ett gott skratt, eller för att ge någon du håller kär ett gott skratt. Lycka till!
Läs mer

Inspiration