vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Roliga Prylar Souvenirer Svenska Souvenirer

Svenska Souvenirer

Med svenska souvenirer kan du sadla dalahästen eller visa vem som är skogens konung. Visa att du gillar ditt fosterland! Vi på Partykungen har souvenirer som är perfekta när det vankas fotbollsfest och du vill skylta med din nationstillhörighet i publikhavet. Här hittar du också souvenirer i form av praktiska vardagsföremål som kommer att komma till användning ofta. I ett svenskt hem bör det finnas svenska souvenirer.

Om du har utländska bekanta som gästar Sverige är svenska souvenirer ofta en perfekt present. Allt som har med älgar och vikingar att göra går hem i stora delar av världen. Inte minst i Tyskland har älgen blivit kult! Det kan även vara en bra idé att ta med svenska souvenirer när du själv beger dig ut i världen. Om du har lätt för att få nya vänner och bekanta när du reser så har du den perfekta presenten som blir ett positivt minne av dig. Ha alltid några svenska souvenirer i packningen. Om du jobbar utomlands är det flott att ha en kaffemugg med en älg i en varningstriangel på arbetsplatsen.

Vi på Partykungen blir extra glada om du som själv är en resenär i vårt avlånga land har hittat till vår butik och vill köpa med dig ett fint minne från Sverigeresan.

Svenska souvenirer i sin enklaste form är vår svenska fana. Vi har flaggor i form av billiga minivimplar som du kan dekorera med på nationaldagen men även vackra smycken och praktiska nyckelringar i det karaktäristiskt blågula utförandet. Om du reser utomlands och vill markera din nationstillhörighet lite diskret hittar du flera bra alternativ hos oss. En svensk flagga i form av en kylskåpsmagnet eller något liknande kan ge en liten men trevlig touch i hemmet hos utlandssvenskar.

En typ av svensk souvenir som vi säljer mycket av är glas i olika storlekar och former med ett svenskt tryck som muntrar upp. De blir små prydnader när de inte används. Om det är något extra festligt du tänkt bälga i dig förhöjer du upplevelsen med ett glas som i sig är en svensk souvenir. Kanske passar de extra bra ihop med drycker framställda i vårt fosterland?

Förutom älgen är nog dalahästen den mest ikoniska svenska souveniren av dem alla. Kanske för att landskapet Dalarna har en extra svensk känsla över sig med sin blandning av granskog och traditionellt odlingslandskap. Dalahästen representerar också stolt svensk hantverkstradition. Hos oss dyker dalahästar upp både här och där. Köp på dig ett par stycken, de brukar faktiskt komma till användning fortare än man tror.

Souvenirer kan vara lite svåra att få tag på när man som bäst behöver dem. De säljs mest i speciella butiker i områden som besöks av många turister. Köp svenska souvenirer online här på Partykungen så slipper du springa runt i butiker. Vi har dessutom väldigt låga priser, något som turiststråken inte är så kända för!
Läs mer