Pin Wheels

Pin wheels, eller vindsnurror som de också kallas, är festliga dekorationer som passar allra bäst att använda utomhus. När det blåser och vinden tar tag i dekorationerna börjar de nämligen att snurra och det skapar en härlig effekt. Snurrorna sitter fast på pinnar så att du enkelt kan sticka ner dem i en rabatt eller i en blomkruka. Du kan också helt enkelt hålla upp en vindsnurra i handen och låta vinden ta tag i den. Det brukar vara en favorit hos mindre barn.

Det finns pin wheels i en mängd olika färger och storlekar. Här på Partykungen kan du välja och vraka! Du kanske vill ha en vindsnurra i skimrande rött, i lila, i grönt eller blått? Eller kanske en vindsnurra med ett roligt mönster? Vi erbjuder massor av olika vindsnurror så att du kan hitta en favorit.

Vad ska man då göra med en vindsnurra om man inte bara vill hålla upp den i vinden? De mindre snurrorna kan faktiskt användas för att dekorera drinkar och plockmat med. Du sticker helt enkelt ner en snurra i ett drinkglas eller i en matbit. Tänk att överraska gästerna med en bricka med små smarriga tilltugg med massor av färgglada vindsnurror eller färgsprakande drinkar med roterande pin wheels. Det finns faktiskt också små vindsnurror som sitter fast på sugrör. Vi skulle nog våga använda ordet succé! Perfekt på ett sommarkalas i trädgården, en skolavslutning, en midsommarfest med vännerna eller varför inte på ett sommarbröllop? Du kan också lägga ner en snurra i barnens kalaspåsar på födelsedagskalaset. Det kommer att bli en rolig överraskning som barnen verkligen kommer att gilla och uppskatta.

Det finns, som sagt, även större vindsnurror som passar perfekt att dekorera med på en balkong eller i en trädgård. Det blir lite som vacker trädgårdskonst och är en perfekt present att ge bort till en kompis som älskar att påta och hålla sig sysselsatt i trädgården.

En klassisk pin wheel uppskattas av alla, både stora och små. Välkommen att kolla in Partykungens sortiment av pin wheels. Fundera först på hur du vill använda den, som en trädgårdsdekoration eller som en festdekoration. Välj sedan den eller de vindsnurror som du tror kommer att passa dig bäst. När du får hem vindsnurran, och det får du snabbt för Partykungen har så klart alltid snabba leveranser på alla beställningar, håller du upp den i vinden och låter den snurra. Ju mer vind desto snabbare snurrar den! I de flesta fall är den beräknade leveranstiden mellan en och tre arbetsdagar. Ganska bra, eller hur? Och självklart erbjuder vi också alltid riktigt bra priser. Kalas och festdekorationer är en viktig del av livet så det är ju klart att det ska vara billigt, enkelt och snabbt att beställa dem online.
Läs mer
2 träffar