Creperullar

Tro det eller ej, men Partykungens utbud av creperullar har faktiskt ingenting att göra med pannkakor – förutom om du ska ställa till med pannkaksfest och planerar att använda kräppapper som en del av de festliga dekorationerna! Kräppapper påminner en del om silkespapper och används ofta vid hobbyarbeten och pyssel, men det passar även utmärkt som dekoration inför alla slags festliga tillställningar. Vi har ett enormt utbud av färgglada creperullar som passar perfekt inför till exempel möhippan, baby showern, temafesten, bröllopet eller dopet.

Visste du att creperullar används i stor utsträckning på till exempel fotbollsarenor? Då får varje person i publiken varsin rulle som de sedan kastar ut för att skapa en häftig, visuell effekt i lagets färger. Det här är en klassisk happening som funnits i väldigt många år och som envist lever vidare tack vare teamkänslan som uppstår och hur häftigt det faktiskt ser ut. Ska du förbereda en överraskningsfest av något slag – kanske en baby shower, möhippa eller födelsedagsfest? Då kan du köpa en större mängd creperullar i passande färger och ge varje gäst en rulle i handen. När dagens huvudperson gör entré så låter ni creperullarna regna ner i färgglada remsor över honom eller henne!

Kräppapper är tunt, mjukt och elastiskt vilket gör det till ett perfekt material för att skapa supersnygga girlanger i festlokalen. Partykungen erbjuder givetvis färdiga girlanger som är tillverkade av kräppapper, men våra andra rullar passar också utmärkt för ändamålet. Klicka hem prisvärda creperullar hos oss och låt strimlorna ringla ner från taket eller på väggarna och skapa en häftig atmosfär inför festen. Om du förbereder en baby shower eller dop kan du hitta massor av pastellfärgade varianter som du kan matcha med exempelvis ballonger och serpentiner. Ska du hålla i en fest med ett roligt tema? I vårt stora utbud av creperullar hittar du den rätta färgen för din temafest – välj mellan blått, grönt, rosa, rött, svart och mycket mer. Guldigt, silvrigt eller vitt kräppapper passar i sin tur perfekt till bröllopet!

Att lägga stor vikt vid dekorationerna inför en festlig tillställning är viktigare än många tror. Vad är en halloweenfest utan skrämmande props, ett barnkalas utan ballonger och en födelsedagstårta utan ljus? Som de partyälskare vi på Partykungen är kan vi inte ens föreställa oss dessa scenarion, och eftersom du besöker vår hemsida kan vi inte mer än anta att du känner likadant. Så passa på att gå all in med dekorationerna inför nästa fest och spara inte på krutet! Om du är sugen på att testa något annorlunda är creperullar helt rätt val. Låt kräppappret matcha resten av festtemat och dekorationerna för att få till en enhetlig look och låt de fina strimlorna förgylla matplatsen, dansgolvet, presentbordet eller varför inte badrummet? Våra creperullar är inte bara snygga utan även oerhört prisvärda, så det finns ingen anledning att snåla in när det gäller dessa festliga festdekorationer.
Läs mer