vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Girlanger

Med girlanger kan du på ett snabbt sätt fixa till partystämningen. Att hänga upp girlanger är inte bara effektfullt utan även superenkelt. Snyggast brukar det bli om du fäster dem så att de hänger fritt och rör sig lite vinddraget. Men girlanger kan också sättas längs med en vägg. Tänk på att inte sträcka girlanger utan låt dem hänga så att de skapar en båge. Ett bra tips är att hänga snygga girlanger i en dörröppning. På så sätt visar du var festen börjar och sätter stämningen direkt! Girlanger kan även användas för att skapa avgränsade utrymmen, utomhus eller i ett större rum. Kanske runt ett presentbord om det är en födelsedag som ska firas.

Om du har möjlighet att fästa girlanger med små krokar är det perfekt! De väger dock så lite att det brukar fungera lika bra med tejp. Häng gärna girlanger både utomhus och inomhus. Då ser gästerna att feststämningen är hög så fort de kommit nära huset eller lokalen.

Girlanger är bågformade band i vilket prydnader är fästa, som tydligt signalerar att nu är det PARTY! Traditionella girlanger är prydda med trekanter i papper, i olika färger anpassade efter syftet. Men vi är inte kungar av party utan anledning, utan hos oss hittar du många tokiga och roliga girlanger så att du kan skapa värsta festen. Dekorera med udda varianter som uppblåsbara bokstäver, blommor och blad, eller en girlang med flera fotoramar, mer unikt än så kan det knappast bli och det kommer garanterat att väcka uppmärksamhet på ett kalas.

Med våra billiga girlanger skapar du feststämning snabbt och effektivt, oavsett vad det är för tema på kalaset. Det tar inte många minuter att fixa till partypyntet på det här sättet och girlanger är en typ av dekor som garanterat syns. Ofta hänger de precis i blickfånget. Även om gästerna kanske inte går omkring och tänker på dina snygga girlanger blir de en viktig del av helheten och något som visar att du velat göra en fest med det lilla extra.

Att städa undan girlanger efter festen är jättelätt, det är helt enkelt väldigt tidseffektivt att dekorera med snygga girlanger.

Studenten är en stor och viktig högtid där det är tradition att visa att dagen är något utöver det vanliga. Girlanger är ett perfekt hjälpmedel för att skapa den rätta inramningen på en studentmottagning. Här hos oss hittar du girlanger som är särskilt framtagna för detta tillfälle men egentligen passar de flesta girlanger om det är dags att fira en nybakad student. Glöm inte att köpa ett hållbart glas som studenten kan ha runt halsen och material till en kul studentskylt.

Vi har ett extra stort utbud av girlanger med svenska flaggor och vimplar. Dessa passar inte bara på nationaldagen eller när Sverige spelar landskamp i fotboll utan även på midsommar och födelsedagsfester. Ja, de flesta fester faktiskt. Det är alltid bra att ha girlanger med flaggor till hands eftersom de har så många användningsområden.

Om du är i färd med att arrangera en fest för en speciell individ eller en grupp individer vill du kanske ha girlanger med ett personligt budskap. Kanske tänker du att du i så fall måste klippa och pyssla en massa på egen hand. Så är det inte utan du kan köpa girlanger i form av bokstäver! Dessa kombineras sedan enkelt och smidigt till precis det budskap som du vill framföra. Mycket praktiskt!

Girlanger av bra kvalitet kan du vika ihop efter en fest och använda flera gånger. Klicka på produkterna om du vill ha mer information om måtten på våra girlanger innan du gör din beställning.
Läs mer